2777
2789
عنوان

دلیل عدم رشد فولیکول

| مشاهده متن کامل بحث + 24194 بازدید | 38 پست
ببین من لتروزول خوردم ولی یک هفته تاخیر در پریودی آزم منفی بود دو هفته بعدش باز پریود نشدم بی بی زدم ...

اره درسته چون منم دوره هام یکم طولانیه شاید ۱۷ سیکلم باشه که اگر اینجور باشه سایزش میرسه به ۲۱

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
اره درسته چون منم دوره هام یکم طولانیه شاید ۱۷ سیکلم باشه که اگر اینجور باشه سایزش میرسه به ۲۱

پس تا پریودی بعدی نزدیکی داشته باش

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کنه که این ماه بشه خسته شدم راستی گلم من پریودام معمولا ۳۱ یا ۳۲ روزه هست

لتروزول رو بدن من اصلا جواب نمیده روز 16رفتم فولیکول 12 دوره ی بعدی روز 12 زیر هشت😩 کلومیفن خیلی قوی تره این ماه کلومیفن مصرف میکنم فقط چون احتمال دختر زایی رو میبره بالا یه کم تردید دارم😳 متفورمین از الانم میتونی مصرف کنی برای آب کردن چربی دور تخمدان خوبه و کیفیت تخمکم میبره بالا خارجیش خیلی بهتره اسمش گلوکوفاژ

اللهم صل علی محمد والله محمد و عجل فرجهم 
من ۵ یا ۶ بار تا حالا رفتم 

ببين عزيزم دكترمن ميگه تنبل ها(من نميدونم شما تنبلي داري يا نه،من دارم) هرماه تخمك ازاد نميكنن

مطمئن نميتوني بشي ك اين ماه حتما ازاد ميكني

پس نبايد نا اميد باشي

ب من كفت دوماه جلوگيري بخور،قطع كن

تخمدان ها ساكن ك ميمونن قطع كني تحريك ميشن و مطمئن تر خواهي بود ك ازاد ميشه

همين هم شد...

اما اين براي همه نيست،قطعا بايد هركسي معاينه باليني بشه