عزیزم ببین اگه علاقه داری خیلی راحت یاد میگیزی...
ینی همش علاقس...
باورت میشه من پای نقاشی باشم میبنی ۴ ساعت گذشته من نمیفهمم اصلا،، مگه گشنه بشم با تلفنی چیزی زننگ بزنه در این حد ینی...
چنان عشقی دارم ک از عمرم حساب نمیشه😋😋😋😋.
من خودم ۳ سال ک دارم نقاشی کار میکنم بلافاصله بعد اینکه دانشگام تموم شد دو سال دوره های جهاد دانشگاهی رو رفتم،، الانم تقریبا ی سال بود ک دنبال مدارک فنی وحرفه ای بودم ک خداروشکر اونام تموم شد..
راستی مدرک ش برای مهاجرتم خیلی خوبه و ترجمه میشه..
ولی الان ی سال ک اینطوری شیدا شدم😉 😁😍
چون کارای رنگی رو شرو کردم..مدادرنگی پاستل رنگ روغن گواش آبرنگ اینا فوق العادس😋😋
من تا قبل اینا بیشتر طراحی کاار میکردم با زغال و کنته و مداد روی فیگور و طراحی اجسام متمرکز بودم ک البته ب پایه نقاشیم خیلی کمک کرد...الان هرچی رو ک ببینم راحت طراحی میکنم..فقط مشکلم این بود ک خیلی تنبلی میکردم اصلا از هنری ک داشتم اسفاده نمیکردم..
همسرم خیلییییییییییی نقش پررنگی داشت توی پیشرفت نقاشیم خیلی تشویقم میکرد همینطور مامان بابام..
الانم برای نمایشگام باورتون نمیشه کل خانواده بسیج شدن کمک من😅😅
توی این نمایشگاه کارایی کشیدم ک قبلا اصلا نکشیده بودم خیلییییییییییی ذوق دارم زودتر رو نمایی کنم ازشون و اینکه ب هیچ کسم نشون ندادم توی پیجمم نزاشتم...ولی بعد نمایشگاه میزارم ایشالا شمام ببنید نظر بدید😍😍
ولی واقعااااا واقعا میگم حالا چ هنر چ ورزش چ کار... علاقتون هرچی هس برید دنبالش و به صورت جدی هم دنبال کنید ن صرفا برای پر کردن وقت های بیکاری تون...
تلاش کنید انقددددر توی اون علاقه تون پیشرفت کنید ک بشید بهترین👌💪
اصلا بهانه اینکه بچه دارم تنبلم فلانم اینا و امروز و فردا کردنم نکنید... از تک تک لحظاتتون بهترین استفاده رو ببرید..
این قانون جذب هممون رو به بهترین خودمون سوق میده..خودمونم کمک کنیم و پشتکارمون رو بالا ببریم و ب سرعت ب سوی خوشبختی و موفقیت پرواز کنیمممم😍😍😍😍😍❤️❤️🤩🤩🤩🤩💪💪💪