2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
آره باید همون کارو کنممم ،مرسی جیگرووو

من بعضی از ویس ها رو پیدا کردم اگه خواستید ایدی تل گرام بدی برات بفرستم

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شادی جون راستی تو پست های قبلی گفته بودی کار ترجمه میکنی...منم تو محل کار همیشه دوستان کارای ترجمه ش ...

ماهی جون من با موسسه ها کار نمی کنم چون خیلی قیمتو پایین میگن. اصلا نمیصرفه. من برای خودم کار می کردم. البته از وقتی بچه اومده دیگه نتونستم. کار نظارتم اضافه شد به کارام که دیدم اون بهتره و وقت کمتری می گیره.

ترجمه در کل کار خیلی خوبیه به شرطی که به کسی که قدرشو میدونه بدی

چه خوب...     منم حتما شروع می کنم شک ندارم که می تونم    

صد درصد میتونی عزیزم انشاءالله همیشه موفق و پیروز باشی دوست خوبم😘

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
ماهی جون من با موسسه ها کار نمی کنم چون خیلی قیمتو پایین میگن. اصلا نمیصرفه. من برای خودم کار می کرد ...

اره منم از همین می ترسم که موسسه ها هم قیمت پایین بدن و هم فکر میکنم اینطوری استرس کار بیشتره چون با شخص در ارتباط نیستی...در کنار کار اصلی میتونه خوب باشه...قبل از ازدواج میخواستم تبلیغات کنم و شروع کنم به کار که دیگه ازدواج کردم و نشد الانم نمی دونم چطوری شروع کنم...

به نظر منم کار خیلی خوبیه...

منم عاشق نقاشی ام اما هیچ پیشینه ای ازش ندارم  ولی بسیار بسیار امیدوارم که به زودی یاد بگیرم.. ...

عزیزم ببین اگه علاقه داری خیلی راحت یاد میگیزی...

ینی همش علاقس...

باورت میشه من پای نقاشی باشم میبنی ۴ ساعت گذشته من نمی‌فهمم اصلا،،  مگه گشنه بشم با تلفنی چیزی زننگ بزنه در این حد ینی...

چنان عشقی دارم ک از عمرم حساب نمیشه😋😋😋😋.

من خودم ۳ سال ک دارم نقاشی کار میکنم بلافاصله بعد اینکه دانشگام تموم شد دو سال دوره های جهاد دانشگاهی رو رفتم،،  الانم تقریبا ی سال بود  ک دنبال مدارک فنی وحرفه ای  بودم ک خداروشکر اونام تموم شد..

راستی مدرک ش برای مهاجرتم خیلی خوبه و ترجمه میشه..

ولی الان ی سال ک اینطوری شیدا شدم😉 😁😍

چون کارای رنگی رو شرو کردم..مدادرنگی پاستل رنگ روغن گواش آبرنگ اینا فوق العادس😋😋

من تا قبل اینا بیشتر طراحی کاار می‌کردم با زغال و کنته و مداد روی فیگور و طراحی اجسام متمرکز بودم ک البته ب پایه نقاشیم خیلی کمک کرد...الان هرچی رو ک ببینم راحت طراحی میکنم..فقط مشکلم این بود ک خیلی تنبلی میکردم اصلا از هنری ک داشتم اسفاده نمیکردم..

همسرم خیلییییییییییی نقش پررنگی داشت توی پیشرفت نقاشیم خیلی تشویقم می‌کرد همینطور مامان بابام..

الانم برای نمایشگام باورتون نمیشه کل خانواده بسیج شدن کمک من😅😅

توی این نمایشگاه کارایی کشیدم ک قبلا اصلا نکشیده بودم خیلییییییییییی ذوق دارم زودتر رو نمایی کنم ازشون و اینکه ب هیچ کسم نشون ندادم توی پیجمم نزاشتم...ولی بعد نمایشگاه میزارم ایشالا شمام ببنید نظر بدید😍😍

ولی واقعااااا واقعا میگم حالا چ هنر چ ورزش چ کار... علاقتون هرچی هس برید دنبالش و به صورت جدی هم دنبال کنید ن صرفا برای پر کردن وقت های بیکاری تون...

تلاش کنید انقددددر توی اون علاقه تون پیشرفت کنید ک بشید بهترین👌💪

اصلا بهانه اینکه بچه دارم تنبلم فلانم اینا و امروز و فردا کردنم نکنید... از تک تک لحظاتتون بهترین استفاده رو ببرید..

این قانون جذب هممون رو به بهترین خودمون سوق میده..خودمونم کمک کنیم و پشتکارمون رو بالا ببریم و ب سرعت ب سوی خوشبختی و موفقیت پرواز کنیمممم😍😍😍😍😍❤️❤️🤩🤩🤩🤩💪💪💪

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
عزیزم ببین اگه علاقه داری خیلی راحت یاد میگیزی... ینی همش علاقس... باورت میشه من پای نقاشی باشم می ...

👍دقیقا💗💗💗💗❤❤❤❤❤❤👏👏👏👏😘😘😘😘😘😘😘😘 عالیه عزیزم الهی ک همیشه موفق و پیروز باشی الهه جونم و میدونم ب بهترین جاها میرسی دوست عزیزم😘😘😘😘ِ

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
عزیزم ببین اگه علاقه داری خیلی راحت یاد میگیزی... ینی همش علاقس... باورت میشه من پای نقاشی باشم می ...

الهه جون تو دانشگاه چیز دیگه خوندی ؟

میگم من تا حالا کلا نقاشی کار نکردم اصلا ولی خوب به نظرم خودم بخوام حتما میشه من هر چیزی رو هر وقت احساس کردم که وقتشه و باید یاد بگیرم یاد گرفتم چون خودم خواستم

مطمئنم اینم میشه فقط باید یکم همت کنم...

بی صبرانه منتظرم کاراتو ببینم

خیلی ذوق دارم واسه دیدنشون دوست خوبم.  

الهه جون تو دانشگاه چیز دیگه خوندی ؟ میگم من تا حالا کلا نقاشی کار نکردم اصلا ولی خوب به نظرم خودم ...

اره عزیزم دانشگاه  کامپیوتر خوندم نرم افزار 

ایشالا حتمن موفق میشی فقط یکم تلاش و پشتکار 😍💪

فضای نی نی سایت چقد بد شده....همه تاپیک ها با عنوان های واقعااااا بد و منفی پر بازدید شدع🙁

هروقت میام انقدددد سریع رد میکنم ک هیچ کدومو نبینم 😣

چرا واقعا انقد طرفدار این چیزاییم🤷‍♀️

👍دقیقا💗💗💗💗❤❤❤❤❤❤👏👏👏👏😘😘😘😘😘😘😘😘 عالیه عزیزم الهی ک همیشه موفق و پیروز باشی الهه جونم و ...

ممنونم عزیزم ایشالا توام موفق باشی همیشه و به جاهایی ک لایقشی برسی دوست خوش قلبم❤️❤️❤️

اره لینک عوض شده اینه لینک جدید https://t.me/elahe_painting @ elahe_painting

سلااااام وااای الهه چقدرررر قشنگ میکشی دخترررر😀😀😀😀

فوق االعاده است مخصوصا کار روی سنگ و چوب👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

فکر کنم سخته نه؟

همه ی این کلاسا رو رفتی؟؟؟😮😮😮

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
@مریم۱۹۸۴ ‍  شیرینی عروسی تورو ک صد درصد میخوریم     نگران قندم نباش چیزیم نمیشه شیر ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣باشه باشه رژیمی میخرم😂😂😂

قربون تو گلمممم

همتونم ک ماشالا هنرمندید. من اینجا کم میارم کنارتون😁

منم اینجوری بودم رفتم کلاس نقاشی دیدم مربی ازم خیلی راضیه میگف استعداد داری دیدم چقد علاقه دارم &nbs ...

سلام شیماجون. خوبی عزیزم؟کار بورس چطوریه؟ 

استخدامیه؟ آزاده؟ هرکی بخاد میتونه بره

هیچییی ازش نمیدونم یکم توضیح میدی اطلاعاتم بره بالا

مرسسییی