2777
2789
عنوان

طلاق و جدایی

378 بازدید | 23 پست

گاهی به خودم میگم خداکجاست که این همه ظلم میشه و به داد مظلومین نمیرسه .یکی ازاقوام خانمی هست که درشرف طلاقه به قول خودش یک ساله شوهرش مدام میگه میخوام طلاقت بدم بایه بچه😓هرروزبهش میگه بزودی اقدام میکنم .میگه تایکم روحیه ام خوب میشه ترس تودلم میندازه .خداییش چرا مردها اینقدر پست شدن تامیبینن یه زن به زندگیش وابسته و قصدش جدایی نیس عدابش میدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخودی میگه میخاد طلاق بده ؟؟؟!!!..هیچ دلیلی نداره ؟؟

خانمه میگه سرهر قضیه کوچیک مثلا به اقا میکه دیراومدی میگه میخوام جدابشم .بهش میگه فلان وسیله بخریم واسه خونه میگه میخوایم جدابشیم خلاصه همه فکرو ذکرش همینه

خانمه میگه سرهر قضیه کوچیک مثلا به اقا میکه دیراومدی میگه میخوام جدابشم .بهش میگه فلان وسیله بخریم و ...

خانمه هم بگه به درک برو جدا شو منم مهریه مو میذارم اجرا تا دهنت صاف بشه

ولله که شهر بی تو مرا حبس می شود.... 
خانمه میگه سرهر قضیه کوچیک مثلا به اقا میکه دیراومدی میگه میخوام جدابشم .بهش میگه فلان وسیله بخریم و ...

لوس شدن مردا....

این جهان کوه است و فعل ما ندا ... سوی ما آید نداها را صدا

درسته ک کار بدی میکنه اون اقا....اما من فک میکنم تقصیر خانومه هم هست بهش رو داده و لوسش کرده یعنی هربار ک‌حرف از جدایی شده کوتاه اومده و مرده نقطه ضعفشو بدست اورده و حالا هی اذیتش میکنه....طلاقشم نمیده ها فقط بهونه ی خوبی بدست اورده

اینجور مردای بی وجدان زیادن ک با روح ادم بازی میکنن

آسمان تو چه رنگ است امروز......  
به نظرم مرده  دنبال بهونس واقعا که طلاق بده خانمشو یه مدت خانومه خودش لقدام کنه واس طلاق بهتره

نطرمنم همینه اما واقعا ظلمه دخترمردم باهزارارزو بیادخونه بخت بعد بگی نمیخوامش .باخواهرخودشون این جو رفتاربشه خدبه؟