2777
2789
عنوان

کسی بوده موعد پریودش تا چند روز لکه بینی داشته باشه و باردار باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 39601 بازدید | 37 پست

بیبی زدم منفی بود .. فک کنم ب خاطر استرس باشه این لکه بینیا..

خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤
بله من دخترم روبارداربودم (توسن 15سالگی )تادوماه بطورمرتب عادت ماهیانه میشدم الانم دخترم هفت سالشه . ...

سلام عزیزم.واقعا؟؟؟

منم الان درگیر همچین موضوعیم.پنج شنبه موعد پریودم بود،ولی نشدم.یه شنبه اش برای چند ساعت لک قهوه ای کم دیدم،به خاطر اون شک کردم باردار باشم.جمعه صبح رفتم آز دادم،مشکوک بود.بتا ۱۹ و خورده ای نزدیک ۲۰ بود.البته رنج این آزمایشگاه اینجوری بود که بالای ۵۰ مثبت بود.بعد جمعه ظهر شروع کردم به خونریزی.شنبه دوباره رفتم آز دادم که بتام بازم رفته بود بالا و شده بود ۲۶ و خورده ای.دیشب رفتم پیش دکترم گفت نگران نباش دوشنبه برو یه آزمایشگاه دیگه.من خیلی نگران بارداری خارج از رحم بودم.البته دکترم گفت نگران نباشم و حالت هامو که پرسید،گفت احتمالا بارداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،بله،ولی خارج از رحم که خدارو شکر زود متوجه شدم. این پیام مال زمستون پارسال.الان خدارو شکر د ...

خداروشکر عزیزم ان شاالله خدا واستون بهترینا رو نصیب کنه تبریک میگم بابت بچه ان شاء الله قدمش براتون پر از برکت و شادی باشه

من اینجوری بودم و باردار بودم

من الان با یک روز تاخیر در پریودی لکه بینی دارم.یک روز رد میشه از لکه بینی.علائم بارداری هم دارم .یعنی امکانش هست باردار باشم؟چون پریودی هان همیشه روز اول لکه بینیه البته این بار کمرنگ تر بود لکه بینیم.

من الان با یک روز تاخیر در پریودی لکه بینی دارم.یک روز رد میشه از لکه بینی.علائم بارداری هم دارم .یع ...

گلم چی شد باردار بودی؟؟؟آخه منم روز رعد از موعدج لک بینی دارم ...خییییلیییییی کمرنگ و کمه خیییلی خیلللی صورتی و جدیده رنگش ...حالت تهوعم دارم...ولی خیللییی کم..اشتهامم کم‌شده...زیر دلمم تیر میکشه

گلم چی شد باردار بودی؟؟؟آخه منم روز رعد از موعدج لک بینی دارم ...خییییلیییییی کمرنگ و کمه خیییلی خیل ...

نه عزیزم پر شدم.فکر کنم مال سندرم پیش از قاعدگی بود.شایدم از داروهام بوده

گلم چی شد باردار بودی؟؟؟آخه منم روز رعد از موعدج لک بینی دارم ...خییییلیییییی کمرنگ و کمه خیییلی خیل ...

یه دو روز دیگه واستا اگه خونریزیت بند اومد احتمال بارداری هست

هنوز که نذاشتم بی بی زوده .یک هفته دیگه پر میشم.اما این علائمی که میگی اگه خونریزی تا فردا پس فردا ب ...

گلم آخه من خونریزی ندارم و کلا دوروز اینجوری بودمو قطع شد...پریودامم همیشه مث ساعت منظم بوده...اصلن هم اسمشو نمیشد بذاری خون...یه مایع کرم رنگ یا قهوه ای روشن در حد نیم‌قطره هر ۵ ساعت خارج میشد ازم در حدی که فقط باید دستمال به داخل واژنم میکشیدم که ببینمش بعدم قطع شد..بی بی چک هام هم تا دیروز منفی بود امروز دیگه نذاشتم...۱۳ روز پیش اقدام‌داشتم.