سلام من از موعد پریودم ینی روز ۲۸ دوره ام تا الان ک روز ۳۵ دوره م هست لکه بینی دارم کسی بوده این جوری باشه و بفهمه بارداره ؟بیبی چک نزدم چون فک نمیکردم با وجود لکه بینی امکان بارداری وجورد داشته باشه ...
خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند روز لکه بینی داشتی؟ من لکه بینیم طولانی شده.. ۷ روزه ...بی بی چک زدی فهمیدی؟یا رفتی دکتر ؟ تونت ...
عزیزم من پونزده سیکلم لک دیدم دیگه ندیدم تا تاریخ پریودی تقریبا هر روز میدیدم اما خیلی کم بخاطر همین اصلا به بارداری فکر نمیکردم جون فکر میکردم دارم پریود میشم ده روز گذشت نشدم بی بی زدم که مثبت شد
خب تا امروز همش منتظر بودم پریود بشم ولی دیدم خبری نیست گفتم بپرسم شاید مث شرایط من کسی باشه و باردار بوده باشه الان ک ندارم بی بی چک فردا میگیرم امتحان میکنم..مرسی خیلی امیدوار شدم
خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤
بله منم وقتی پسرم رو باردار بودم زمان پیود لکه بینی داشتم حدود ۴ روز. بنظرم بارداری مبارک باشه عزیزم.
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
راستش منم سردرنیاوردم بعضیامیگن میخاسته سقط کنی بعضیاهم میگن که بعضی ازبچه هاخون عادت ماهیانه روقبول ...
خواهرم الان بارداره وقت بارداریش خونریزی داشه دو روز و میگفت درست مث پریود بوده ولی من فقط لکه بینی دارم گفتم شاید فرق داره .اونم میگفت خونریزیم شدید بوده دکتر تعجب کرده