2777
2789

داستانمو و رفتار نامزدمو(عقدیم)و رفتار های خانوادشو دیشب براتون تعریف کردم امروز مادر شوهرم بهم زنگزد گفت برادرم دخترش میخواد عقد کنه چهارشنبه پسرمو(شوهرمو میگه)میفرستم بیا بریم هوام سرده دخترم نمیره دختر خواهرمم نمیره(عقدش تهران هست) این طرز دعوت کردنشه هاااا

تازه نگفتن برای جشن چیزی میخوای لباس مناسب اگه نداری بیا برین بخرین

چیکار کنم برم یا نرم چی بگم بهشون؟

شب که میشود شروع میشوند ای کاش های من

من که بودم نمیرفتم.دختر خودش نمیره شما بری چیکار.اگه خوش میگذشت دخترش اولین نفر میرفت

فال پاسور و تک نیت رایگان میگیرم براتون.درخواست دوستی بدین یا اینستا.ایدی اینستا fallkade_varagh 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت تهمت زده حالا پاشی بری عقد؟!جالبه

اخه دیشب گفتم خانوادم اجازه ی طلاق نمیدن خیلی سر داریم ادامه میدیم اما خیلی خیلی سرد

قهر نیستیم

من که بودم نمیرفتم.دختر خودش نمیره شما بری چیکار.اگه خوش میگذشت دخترش اولین نفر میرفت

بجای اینکه درستو حسابی دعوتم کنه بهم میگه دخترم نمیره دختر خواهرمم نمیره منظورش اینه خواستی توام نیاااا

من مطمنم ماکه هرچی بگیمم شمابازبلندمیشی میری

نههههه اصلا نمیخوام برم دلم ازشون خیلی شکسته فقط کمک خواستم یه جواب خیلی خوب بدم بهشون 

اخه دیشب گفتم خانوادم اجازه ی طلاق نمیدن خیلی سر داریم ادامه میدیم اما خیلی خیلی سرد قهر نیستیم

این بچه بازیا چیه مگه چندبار تواین دنیا حق زندگی کردن داری

جایی که قانون به پایان رسد، ظلم آغاز می شود...