goldrose مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 545 عنوان ذکر و توسل مجرب 223 بازدید | 7 پست سلام دوستان، اول از همه التماس دعا دارم، من یه مشکلی دارم که اگه درست نشه خیلی برام بد میشه..... و ذکر و دعایی برای رفع حاجت میخواستم 1397/10/15 | 20:31 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saminbanooo عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 1025 ختم سوره حشر تاحالا برای من ک خیلی جواب داده چهل روز سوره حشر بخونید برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمهاش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍
۰۱۷۱ عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1393 ختم سوره حشر تاحالا برای من ک خیلی جواب داده چهل روز سوره حشر بخونید عزیزم منم دارم می خونم ولی همینطوری با خلوص نیت نیست یعنی حاجت روا میشم پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
saminbanooo عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 1025 عزیزم منم دارم می خونم ولی همینطوری با خلوص نیت نیست یعنی حاجت روا میشم انشااله ک حاجت روا میشی خدا رحمتش بیکرانتر از این حرفاس ولی خب سعی کن همراه با خلوص نیت باشه بیشتر ب دل خودت میچسبه برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمهاش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍
گلبرگمغرور عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 3680 صد تا صلوات نذر حضرت زینب (س)کن 99 تاش رو بگو یکیش رو گرو نگه دار بعد حاجت شدن کامل بفرست من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم
انارآبدار عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 755 برات صلوات فرستادم عزیزم ان شاءالله مشکلت حل بشه و حاجت روا بشی
۰۱۷۱ عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1393 انشااله ک حاجت روا میشی خدا رحمتش بیکرانتر از این حرفاس ولی خب سعی کن همراه با خلوص نیت باشه بیشتر ب ... مرسی عزیزم انشالله پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟