2777
2789
عنوان

بیچاره شدممم😭

230 بازدید | 14 پست

امروز امتحان زیست داشتیم و خیلی بد دادم در حد 17/16و خیلی میترسم بخاطر شرط معدل تو کنکور تروخدا یکی بگه چجوریه این شرط معدل تو کنکور زیاد اطلاعی ندارم اعصابم از صبح به هم ریخته برا امتحان فردا هم نتونستم چیزی بخونم...ضمنن خیلی خونده بودم ولی این استرس بیچارم کرد سر امتحان خراب کردم چجوری خودمو اروم کنم اعصابم بهم ریخته😭😭

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی به این فکر کنی که اخرشم پوچه اروم میشی عزیزم زیادی حرص نخور 

اخه چی پوچه مهمه معدل مملکت اصلا نمیدونه با خودش چند چنده دو روز دیگه کنکورا بر میدارن میکنن شرط معدل بعد من چه خاکی به سرم کنم😞

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
وا منم امروز امتحان داشتم 5 تا از دوستام کلا نیومده بودن امتحان بدن ترم اول اصلا اصلا تاثیر نداره فق ...

😐😐😐😐پس من الکی از صبح حرص خوردم😤ولی خیلی میترسم کنکورا بکنن شرط معدل امتحان چی داشتی خوشحالی درسا چطورن چندمی اصلا

😐😐😐😐پس من الکی از صبح حرص خوردم😤ولی خیلی میترسم کنکورا بکنن شرط معدل امتحان چی داشتی خوشحالی در ...

امتحان زیست دوازدهمم 

شرط معدل هم بشه فقط نمره نهایی مهمه  نه مستمر مهمه نه ترم اول

به این فک کن من با فوق لیسانس تو خونه نشستم اروم میشی😑

چه رشته ای?همه کارا شده پارتی بازی چقد من ساده ام ک خودمو واسه نمره میکشم اخرش که چی با این رقابت ک من نمی تونم پزشکی بیارم فقط الکی دارم خودمو افسرده میکنم

امتحان زیست دوازدهمم  شرط معدل هم بشه فقط نمره نهایی مهمه  نه مستمر مهمه نه ترم اول

همیشه تا یاد داشتم نه تو دوران راهنمایی نه الان ترم اول مهم نبوده ولی خب خیلی برام مهمه نمره نمیدونم چرا

خوشبحالت  من اصلا برام مهم نیست اصن یه ارامشی دارم😂

من ارزومه بیخیال بودن ولی نمیشه غیر ممکنه اینقد به اینایی که ارومن حس حسادت دارم که نگو 

بیخیال بابا بهترین  سالای عمرت رو با استرس نگذرون

بهترین سالای عمرم!من تا یادمه از وقتی چشم باز کردم بدی دیدم تا الان فقط امیدم به درسمه و اینده که جمع کنم از این دولت برم شاید وقتی که مستقل بشمو از مامانم جدا شم زندگی اروم تری داشته باشم