2777
2789
باید خیلی کم بزنی در حدی ک بفهمی چربش کردی نه ک روغنی. اول بزنی ب ابروهات بعد همون انگشتو ب مژه ها ب ...

چقد باید بمونه بعد بشوری

دنیای من قد شانه های توست همان جا ک من گم می شوم و آرامش مرا پیدا میکند...❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قیچی کنم چی بلندتر نمیشه؟ 

نه نه نه اصلا من امتحان کردم الکی بود. سریتا بگیر 50 تومنه. من به همه توصیه کردم. البته همراهش روغن فندق و کرچک استفاده کن. ریمل نزن و مژه ها و پلکتو آروم ماساژ بده روزی چند بار با دست تمیز.

نه نه نه اصلا من امتحان کردم الکی بود. سریتا بگیر 50 تومنه. من به همه توصیه کردم. البته همراهش روغن ...

سریتا من چند روز پیش پرسیدم گفتن هشتاد

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
سریتا من چند روز پیش پرسیدم گفتن هشتاد

وایییی خیلی گرون شده که! شهریور 50 خریدم بعد از ترس گرونی فک کنم آبان خریدم بازم 50 بود. هنوز بازش نکردم...واقعا زیادی گرون شده دیگه....اما بازم می ارزه با این حساب خارجیا بالای 200ان

وایییی خیلی گرون شده که! شهریور 50 خریدم بعد از ترس گرونی فک کنم آبان خریدم بازم 50 بود. هنوز بازش ن ...

بله اتفاقا اقای فروشنده هم گفت که یهو خیلللی بالا رفت قیمتش

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘