2777
2789

سلام خانوما من قبلا تاپیک زدم برای عفونت و زخم چجوری عسل واژینال استفاده میکنند، انواع اقسام دارو رو امتحان کردم دو سال تا دلمو زدم ب دریا و انجام دادم اما سوزش شدیدی احساس کردم بعد تزریق و بعدش مایعی مثل اب خارج شد، از سوزشش ترسیدم و سریع رفتم دستشویی تا بهترشدم، بنظرتون طبیعیه؟

و خدا هست ....

میگن عسل اصل باید استفاده شه اونم با اپلیکاتور از داروخانه بخری انجام بدی ...نخند من یبار با سرنگ کردم تا فی خالدونم فک میکردم داره میسوزه و زخم شده...دیگه رف ک کارای خطرناک کنم😆😆😆

خدایا ازت ممنونم بابت هدیه قشنگت🙏🏻🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن عسل اصل باید استفاده شه اونم با اپلیکاتور از داروخانه بخری انجام بدی ...نخند من یبار با سرنگ کر ...

😂😂😂

چ مشکلی داشتی؟

من عفونت قارچی دارم بعد زایمانم بزنم  تاثیر دازه؟

عسل طبیعی بوده؟؟منم استفاده کردم مایع خارج شد ولی حس سوزش نداشتم 

از فرد مطمئن خریدم، اخه موقع ژلهای روان کننده هم معمولا سوزش دارم نمیدونم طبیعیه یانه

و خدا هست ....
از فرد مطمئن خریدم، اخه موقع ژلهای روان کننده هم معمولا سوزش دارم نمیدونم طبیعیه یانه

یه تاپیک تو تاپیکام هست درباره ی عفونت و راهکاراش....چند نفری عسل استفاده کرده بودن ازشون بپرس عزیزم 

آسمان تو چه رنگ است امروز......  
😂😂😂 چ مشکلی داشتی؟ من عفونت قارچی دارم بعد زایمانم بزنم  تاثیر دازه؟

عفونت داشتم خود درمانی کردم ...نه بنظرم نزنی بهتره همون شیمیایی بیشتر برا عفونت جواب میده...البته یک روش درمانم امتحان کردم اون خیلی خوب بود...گل بومادران بخر از عطاری اندازه دو مشت بردار بریز تو اب بزار خوب بجوشه بعد بریز تو تشت ولرم که شد نیم ساعت بشین توش...عالیه 

خدایا ازت ممنونم بابت هدیه قشنگت🙏🏻🙏🏻