2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین باره جواب دست نوشته میبینم، اونایی که با دست نوشته نتیجه ازمایش شماست ستون بعدی رنج نرمال آزمایشگاست ،خودت چک کن متوجه میشی چی بالا چی پایین اسم آزمایش هارم تو گوگل سرچ کن ببین چی اینجوری کم کم خودت دستت میداد تو برگه آزمایش ها چه خبره

خوبه عزیزم مشکلی نیست.. کم خونی ات هم توی مرزه .. اسید فولیک و اهن باید دکتر بده.. اگر بارداری با دکترت صحبت کن.. البته الان مشکلی نیست ممکنه بگه بعد زایمان بخور الان لازم نیست

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
خوبه عزیزم مشکلی نیست.. کم خونی ات هم توی مرزه .. اسید فولیک و اهن باید دکتر بده.. اگر بارداری با دک ...

فدات من اصلا کم خونی ندارم....اسید فولیکم مرتب میخورم

❤ⓚⓞⓡⓓ❤
اره ١٠٠ هست.فدات چطور بیارمش پایین؟

عزیزم منم بار اول ۹۵ بودم دوباره بعد دو هفته ازمایش دادم ۸۸ بود. باید شیرینی نخوری برنج ماکارونی رو خ کم مصرف کنی. من نون سنگک و گوجه و خیار مصرف کردم. کلم بروکلی اسفناج کاهو. میوه هایی مثل پرتقال هندونه خیلی قند دارن.اونارو نخور.لیموشیرینم نخور. سعی کن خیلی کم دارچین توی چای بریزی و بخوری.