2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین باره جواب دست نوشته میبینم، اونایی که با دست نوشته نتیجه ازمایش شماست ستون بعدی رنج نرمال آزمایشگاست ،خودت چک کن متوجه میشی چی بالا چی پایین اسم آزمایش هارم تو گوگل سرچ کن ببین چی اینجوری کم کم خودت دستت میداد تو برگه آزمایش ها چه خبره

خوبه عزیزم مشکلی نیست.. کم خونی ات هم توی مرزه .. اسید فولیک و اهن باید دکتر بده.. اگر بارداری با دکترت صحبت کن.. البته الان مشکلی نیست ممکنه بگه بعد زایمان بخور الان لازم نیست

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
خوبه عزیزم مشکلی نیست.. کم خونی ات هم توی مرزه .. اسید فولیک و اهن باید دکتر بده.. اگر بارداری با دک ...

فدات من اصلا کم خونی ندارم....اسید فولیکم مرتب میخورم

❤ⓚⓞⓡⓓ❤
اره ١٠٠ هست.فدات چطور بیارمش پایین؟

عزیزم منم بار اول ۹۵ بودم دوباره بعد دو هفته ازمایش دادم ۸۸ بود. باید شیرینی نخوری برنج ماکارونی رو خ کم مصرف کنی. من نون سنگک و گوجه و خیار مصرف کردم. کلم بروکلی اسفناج کاهو. میوه هایی مثل پرتقال هندونه خیلی قند دارن.اونارو نخور.لیموشیرینم نخور. سعی کن خیلی کم دارچین توی چای بریزی و بخوری.