2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاهد باید کی باشه؟اگه شاهد باشه حله؟مثلا خانوادم؟

حل که شاید نشه ولی بهتره از نبودن هستش هم خانواده خودش هم خودت

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان میتو نع یا نع؟چیکار کنم؟

اگر شغلتون معلمیه نه عرفا نه قانونا نمیتونن مانع شن.این زندگیه شماست ببینید چی براتون مهمتره اگه قراره راضی شن که چه بهتر !اگر نه خب چالش زیادی دارید با ایشون.آیا زندگیه زناشویی که الان دارید ارزش داره که از این خواسته به حق بگذرید یا نه اگر ارزش داره تمرکزتون به زندگی اگرم نه به حل مساله کارتون باشه 

تا جايي كه من ميدونم وقتي شغل مشكلي نداشته باشه مثل معلمي مرد نميتونه جلو سركار رفتن زن رو بگيره

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

اره ۶

ساله زنشم و‌همه شغلا زنا خرابن توش بهونه میاره نمیذاره برم

تنها یک راه داره بری شکایت کنی دادگاه اون شغل رو بررسی میکنه و درصورتی ک مشکلی نباشه میگه برو مشغول شو

فقط شوهره سر لج نیافته طلاقت بده😐

شاهد جز خدا هچ کس

تنم لرزید،بخودش قسم ،بهترین ،درست ترین وقویترین شاهد،وکیل وقاضیه ،آبجیای عزیزم  شماباناامیدی نگین فقط خداشاهده ویا هرچیزی ،واقعا اگه حقتون بخوادپایمال بشه یاظلم بشه بهتون ،اگه بهش بسپاریدتمومه،بهترین نتیجه رومیگیرین فقط بهش شک نکنین اگه کمی زمان برد

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه