2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرمردی ی رفتار خاص میپسنده ی حور سیراب میشه همه ی جور نیستن ک با نظر ما بتونی این کار کنی خودت باید ببینی همسرت ازچ طریق رضایت کافی داره و سیراب میشه 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
هرمردی ی رفتار خاص میپسنده ی حور سیراب میشه همه ی جور نیستن ک با نظر ما بتونی این کار کنی خودت باید ...

شما کارایی که خودتون بلد هستید رو بگید من خودم گزینش می کنم 

بسپرش به خدا درست میشه
وا عزیزم مردها باهم.متفاوت هستند.حتی درظاهر میشه گفت فلانی بداخلاق و یه دندس و نمیشه یه کلام باهاش ح ...

شما راهکار خودت بده 

بسپرش به خدا درست میشه

لباس خواب پرستاری و خلبانی دیگه

مگه ویدئوی جدید خانم جلسه ای رو ندیدی؟🤔

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

مردا با سه چیز سیراب میشن 

غذای خوب 

محبت 

احترام 

این احترام هم ب خودش هم به خانوادش 

نیاز جنسی ک خوب برطرف شه و بدون نق زدن و بهونه و چیزای دیگه باشه 

مرتب و شیک پوش بودن همسرشون 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

😂😂😂ببین میخوام بگم شوهرمو چه جوری إروم کردم که همش دلش میخواد پیش من باشه.خوده خوده خودت بهش براش ادا نیا.صاف وصادق باش.غر نزن نق نزن دروغ نگو.ساده باش نخواه براش هفت خط بازی دربیاری.این مقدمشه.من خودم همیشه هروقت شوهرم بیاد توخونه یابخواد بره دنبالش میرم بدرقه میبوسمش بغلش میکنم دعاش میکنم عادت کرده اگه حتی قهرباشیمم میرم.یاهیچ وقت جاتوازش جدانکن هیچ وقت حتی توقهرهمیشه شبا میبوسمش بهش شب بخیرمیگم کلاشرطی شده بغلش نکنم صداش درمیاد مثه بچه هاشده ماساژش میدم میوه براش پوست میکنم تنقلات براش میارم نیارم نمیخوره.خودم بهش لباس میدم بپوشه.زیاد برخلاف میلش رفتار نمیکنم باهم فیلم میبینیم هیچ وقت جلوش گوشی دستم نیس مگه ضروری باشه.همیشه هم توبغلشم اگه نرم خودش میاد.من همین کارها رو کردم میفهمم سیراب شده یا شب ها و روزکهاکه کاره باهاش پیام بازی میکنم دوس داره.چند روز پیش بردم خونه بابام با اینکه شب کاربود فرداش یه ساعت توخونه بوده تنها انقد نق زد که دیگه مننکو تنها نذار من امروزظهر بالشتا بغل کردم و خوابیدم😂😂😂

هیچی  
شما راهکار خودت بده 

یه نکته قدیمی که پیرزن ها میگن مرد بالا شکم و زیر شکمش سیر بشه میفته دنبالت😂😂همیشه تمیز خوشبو باش براش بهترین باش نه بیحال توام گاهی بهش بگو دوست دارم و پیشنهاد رابطه بده.دیگه شیطونی زنونه کن 😄😄😄

هیچی