2777
2789
عنوان

برنامه غذایی نوزاد شش ماهه

7718 بازدید | 4 پست

پسرم شش ماهشه

در روز که باید سه وعده غذا بخوره چیا بهش بدم؟ البته من از آخر چهارماهگی شروع کردم ولی فقط فرنی دادم بهش که خوب نمی‌خورد اصلا

صبحانه و ظهر و شب چی بدم بهش؟که متنوع هم باشه

من یک زنم. یک زن معمولی. زنی با هزاران حسرت و آرزو. زنی در آرزوی آرامش و خوشبختی... 

چرا حریره بادوم نمیدی منم پسرم چهارماه ونیمشه شروع کردم هفته ی پیش فرنی دادم این هفته حریره بادوم شروع کردم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهیچه 

درسته ی کم هزینه بره ولی واقعا اگر میخوای بچت قوی بشه ی بار با بنشن ی بار با سیب زمینی با گوشت کوب برقی له کن بده بهش نمک شکر ب غذاهاش نزن اگر دیدی نمیخوره با هر روشی امتحان کن وبهش بده اول ابشو مثل سوپ تا ب مزش عادت کنه غیر ماهیچه سوپ سینه مرغ با جو عدسی له شده تخم مرغ اب پز سفت ک حسابی با کره یا خامه لهش کردی ماست سوپ قارچ پوره سیب زمینی حریره بادوم روزی یکی دوبار نصفه سیب ودوپر پرتقال اگر بچت مشکل رفلاکس و الرژی .. نداره ب نبایدهای لبنیات و میوه توجه نکن من از دکتر پرسیدم،من حتی ماهی سالمون له شدرو از 6 ماهگی دادم ودکترش ک خیلی دکتر خوبیه گفت این توایرانه میگن 6 ماه تو خارج از 4 ماهگی گوشت ب بچه میدن شیر پفه گوشت استخوندارش میکنه  

Better days are coming