2777
2789
عنوان

سيسموني

557 بازدید | 21 پست

دوستان ميشه لطفا يكم راهنمايي كنيد براي خريد سيسموني ...

چه چيزايي حتما لازمه و مارك كالسكه چي خوبه؟

لباس نوزاد اصن چه ماركايي هست؟ و كدوم ماركاش خوبه؟ حالا هم ايراني هم خارجي ؟ 

زياد نميخوام خريد كنم و چيزاي اضافه بگيرم چيزاي مهم و بگيد لطفا و لباساي تو خونه رو خوب ميخوام بخرم كه زود خراب نشه تو شست و شو ...

كالسكه هم از همه مدلايي كه تو اينترنت ديدم از كالسكه فيليپس خوشم اومد

ممنون ميشم تجربه هاتو بگيد استفاده كنم

خدايا اين هديه قشنگت سالم بياد پيشم ... لطفاااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به پول توجیبت داره. کالسکه ۸ملیونی هم‌ داریم ۱ملیونی هم هست خب قائدتا ۸ملیونیه بهتره. سعی کن چیزای ضرروی بگیری

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...

من سرویس کالسکه چیکو خریدم، البته نه از ایران. تا وزن 90 کیلو رو تحمل میکنه و برای زمانایی خوبه که میخوای بچه شیر بدی و جا نیست بشینی. خیلی راحت مادر میتونه بشینه تو کالسکه و بچه رو شیر بده یا بغل کنه. 

لباس نوزادی تو خونه ای هم من ایرانی نخریدم ولی خیلی از ایرانیارو دیدم که جنس خیلی عالی داشتن. اگر میدونستم جنسای ایرانی انقدر خوبن حتما ایرانی میخریدم. مارکاشون رو یادم نیست ولی دست بزنی بهشون میفهمی جنسش خوبه یا نه

سعی کن کالسکت رو حتما مارک خوب بگیری و کلا از من میشنوی از اینا که فقط کریر میخوره یا ساک حمل نخر. چون درسته زیبایی داره ولی برای سنای بالاتر نمیتونی استفاده کنی و خیلی استحکام نداره

من خودم 4 ماهمه ، منم نمی خوام خرج اضافی کنم

میخوام کالسکه 3 کاره بگیرم از مارک فویو خوشم اومد

تشکشم مدل پیدا کردم خودم میخوام بدوزم ، تازه یه گلواره ام دیدم خیلی خوشم اومد میخوام بدم دوست شوهرم نجاری داره درست کنه

بستگي داره چقدر بخواي هزينه كني بگو تا بهت بگم 

مهم نيست محدوديتي ندارم .. ولي خب حالا اونجوري هم نيست بگم برم فقط گرون ترين جيزا رو بخرم ميخوام خوب باشه نه براي چشم و هم چشمي فقط از نظر كيفيتي - ديكه كمتر ١٠-١٥ فكر نميكنم

بستگی به پول توجیبت داره. کالسکه ۸ملیونی هم‌ داریم ۱ملیونی هم هست خب قائدتا ۸ملیونیه بهتره. سعی کن چ ...

نه ديگه گرون الكي نه ارزون بي كيفيت .. كالسكه كيفيتش مهمه برام چون هم بچه اولمه بالخره براي بچه دومم استفاده ميشه جوري نباشه فوري خراب بشه بعد ما چون سفر زياد ميريم تو بار پرواز و اينا ميره هم بايد محكم باشه كه خراب نشه و خيلي هم مهمه برام كه تا حد امكان جمع بشه براي تو پرواز و ماشين

من چون خونم تک خوابس فقط چیزای ضروری گرفتم

تشک و بالش و پتو و قنداق فرنگی

پتو دورپیج

حوله دورپیچ

لباس سایز یک ۳ ۴ دست

سایز دو ی دست

سایز صفر دو دست

ست ناخن گیر 

شیشه شیر

لوازم بهداشتی

لباسم مارک نی نی سان خیلی خوبه

من خودم 4 ماهمه ، منم نمی خوام خرج اضافی کنم میخوام کالسکه 3 کاره بگیرم از مارک فویو خوشم اومد تشک ...

خيلي هم عالي ... حالا اين ماركي كه گفتي رو سرچ ميكنم ببينم چطوره

خيلي هم عالي ... حالا اين ماركي كه گفتي رو سرچ ميكنم ببينم چطوره

https://www.digikala.com/product/dkp-396036/کالسکه-سه-کاره-فویفو-مدل-3in1

چون هم شاغلم ، هم زیاد بیرون میریم ، میخوام هم تو مسافرت به دردم بخوره هم تو محل کارم

من سرویس کالسکه چیکو خریدم، البته نه از ایران. تا وزن 90 کیلو رو تحمل میکنه و برای زمانایی خوبه که م ...

اتفاقا از اون مدل كالسكه اي هم كه ميگي خودمم اصلا خوشم نمياد من اينو ديدم بنظرم خوب اومد كريرش هم بدون اينكه كالسكه جدا بشه كرير روش سوار ميشه

مدل كالسكه ات نميدوني چيه كه تو گوگل بزنم—

اتفاقا من الان خاله ام خارج از كشوره گفت ميخرم برات اگر ديدم واسه همين چون خودم نيستم بايد مارك و مدل و بگم يا عكس  بگيرم كه اگه ديد بگيره