2777
2789

خارجه اسم بازيگراش رو نميدونم داستانش از اين قراره كه يه آقاىي  كه خيلى ثروتمند بوده و خيلى خوشگذرونى ميكرده تو يه حادثه حافظه اش رو از دست ميده بعدش كارگرش از اين موضوع سوءاستفاده ميكنه خودشو جاى زنش ميزنه فيلمش كمدى خيلى قشنگه من پيش نمايشش رو از ماهواره ديدم اسمش نميدونم چيه دان كنم يه قسمتش همون آقاى ثروتمند تمام وسايل نظافت خدمتكاره رو از كشتى ميندازه تو دريا 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم فیلمش هست Overboared

واى جدى دستت درد نكنه عشقم خيلى خيلى ممنونم ازت 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
واى جدى دستت درد نكنه عشقم خيلى خيلى ممنونم ازت 

آره گلم، فقط دیکته ش رو مطمئن نیستم، شاید اینجوری باشه

Overboard

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
آره گلم، فقط دیکته ش رو مطمئن نیستم، شاید اینجوری باشه Overboard

همين الان زدم درست بود واى خيلى ازت ممنونم خيلى وقته دنبال اسمش بودم 😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍

همين الان زدم درست بود واى خيلى ازت ممنونم خيلى وقته دنبال اسمش بودم 😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍

خواهش میکنم گلم

الهی که همیشه لبات بخنده

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
خواهش میکنم گلم الهی که همیشه لبات بخنده

فدات گل من 😘