2777
2789
عنوان

خانومای باردار کمک😩

125 بازدید | 9 پست

خانومای گل،من امروز پونزده هفته ام تموم شده،  هفته قبل چند روز بود که احساس میکردم خوب شدم، خلاصه تو این چند روز به کارای خونه رسیدم، ظرفایی که جمع شده بودو شستم، غذا پختم، ببخشید نزدیکی هم داشتیم، پنجشنبه هفته قبل جایی بودم، برگشت با شوهرم پیاده اومدیم خونه مامانم، شب داشتم از کمر درد می مردم، خوابیدیم ،فرداش به خونریزی افتادم، سریع رفتم بیمارستان و سونو هم دادم بچه مشکلی نداشت، دکتر گفت بیشتر بخاطر نزدیکی و فشاری که به خودت آوردی اینطور شدی، با شیاف سر دو روز خونریزی و لکه بینیم قطع شد، از اون روز یک هفته میگذره و من خونه مامانمم دست به سیاه و سفید نزدم و فقط استراحت کردم و شیاف استفاده میکنم، امشب شوهرم گفت بیا تا سر کوچه بریم هوا بخوریم و بیایم، آقا رفتیم و برگشتیم، من باز کمر درد و دل درد گرفتم ولی نه مثل اون سری شدید، کمرمو بستم و دراز کشیدم، به نظر شما من تا کی اینطوری می مونم، دیگه نمیتونم به زندگیم برسم؟

وای عزیزم مراقب باش خوب

من ۳۷ هفتمه خونه پدرم استراحتی ام😕

نزدیکی رو کلا حذف کن ،  پیاده روی و کار رو تا هفته ۲۶-۲۷ بزار کنار

یه کم مراعات کن😍نتررررس 

عـاشقِ دو نـفـرم ، چـون سـه نَـفَــرسـت خـونـوادم😍

طبیعیه اوایلش ایتطوری هستی. بعد کمردردت کمتر میشه با مصرف این شیاف ها و استراحت. سعی کن بهخودت استرلحت بدی تا کم کم رفع بشه این حالت ها و بعدش بهتر میشی و دیگه کمر و دلت درد نمیگیره. منم مثل تو بودم

اغفر لمن لا املک الا الدعا🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم تو رو خدا رعايت كن به هيچ كارت نرس من بارداري اولم مثل شما همين كارارو كردم هي خوب ميشدم دوباره پا ميشدم تاوانشو بد پس دادم از من بشنو اين چن ماهو بيخيال اين كارا شو 

خدايا ممنونم بخاطره معجزه اي كه برام اتفاق افتاد 🙏🙏🙏♥️♥️♥️
وای عزیزم مراقب باش خوب من ۳۷ هفتمه خونه پدرم استراحتی ام😕 نزدیکی رو کلا حذف کن ،  پیاده روی ...

نمیدونستم اینطوری میشه،  از اوله بارداریم همه چیز خوب بود،حتی دکترم نزدیکی رو منع نکرده بود، آخه مامانم خودشم کلی گرفتاری داره، دلم میخاد برم خونه ام خودم به کارام برسم😞

طبیعیه اوایلش ایتطوری هستی. بعد کمردردت کمتر میشه با مصرف این شیاف ها و استراحت. سعی کن بهخودت استرل ...

ممنون از راهنماییت، یعنی بیشتر باید صبر کنم؟فکر میکردم با یک هفته استراحت خوب میشم