2777
2789

سلام

من از وقتی زایمان کردم خیلی از همسرم دور شدم

الان نزدیک یک ساله جامون از هم جدا شده

همش سرش تو گوشیشه 

حتا شبا که میره تو تخت بازم میبینم گوشی دستشه

قبلا کتاب میخوند

البته چندبار مخفیانه چک کردم و نتونستم چیزی پیدا کنم

دیشب بهش گفتم حواست باشه

فقط اگر بفهمم خطایی کردی دیگه از من انتظاری نداشته باش

از دستم دلخور شد و گفت خیلی بده که بمن شک کردی!!!

من هیچی نگم بهتره 😕

منم گفتم شک ندارم

فقط تذکر دادم 😄

بنظرم جو اینجا ذهنمو خراب کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جاتو جدا کردی؟ من به شوهرت حق میدم همش گوشی دست بگیره چون داره تنهاییشو با گوشی پر میکنه

عزیزم من که مایل به جدایی نیستم، پسرم شبا بیدار میشه و گریه میکنه

خودش میگه جدا بخابیم که هردومون بیخاب نشیم

قبلا نوبتی میخابیدیم

تا ۵ من بیدار بودم

بعدش ایشون میگرفت تا صبح که بره سرکار

الان همش خودم هستم و بعضی شبا کلا ایشون میگیره

منم خیلی به شدت اینجا روم اثر گذاشته 26 سالمه اینجا اینقدر افرادی که تو سن پایین بچه دار شدن مسخره کردن با اینکه عاشق بچم و طعنه و کنایه خیلی بابت بچه شنیدم قسم خوردم تا 36 بچه نیارم😓

و دیگر هیچ...

منم خیلی به شدت اینجا روم اثر گذاشته 26 سالمه اینجا اینقدر افرادی که تو سن پایین بچه دار شدن مسخره ک ...

اشتباه میکنی، الان زمان خوبیه، ۳۶ خیلی سخته و ریسکش بالا میره. اگر بچه دوم بخای که واقعا دیره.

سن پایین یعنی ۱۸ سال

عزیزم من که مایل به جدایی نیستم، پسرم شبا بیدار میشه و گریه میکنه خودش میگه جدا بخابیم که هردومون ب ...

ان شاء الله پسرت بزرگتر میشه و خوابش تنظیم میشه این دوریتون تموم میشه

احساس کردم ازم ناراحت شدی،ببخشید

چون خودم خیلی تنهام و همیشه گوشی دستمه یه لحظه دلم برای شوهرت سوخت

نکن بابا جوگیر شدی  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
منم خیلی به شدت اینجا روم اثر گذاشته 26 سالمه اینجا اینقدر افرادی که تو سن پایین بچه دار شدن مسخره ک ...

الان سنت مناسبه ۳۶ دیر میشه ممکنه اعصاب و حوصله الانت رو نداشته باشی