2777
2789
عنوان

چرا دستم نمک نداره

2927 بازدید | 17 پست

نمیدونم چرا برای هرکی خوبی میکنم بدی میبینم 

تمام کارهای خونه مادرشوهرم گردن منه بدبخته اما دریق از رفتار درست اونا با من 

توی زندگیم دخالت میکنن تمام مشکلات زندگیم رو اونا درست میکنن ...

دلم خوش بود گفتم جاری دار میشم همدم دار میشم ولی حیف ‌‌‌....بخدا هیچی بلد نبود از اشپزی و شیرینی و کیک گرفته همشو بهش یاد دادم ‌.‌کارای خونه مادر شوهر اجام میدادم و کمک جاری هم میرفتم ولی چیزی جز سواستفاده و به وقتش بی احترامی ندیدم .....

نه پدر دارم نه مادر ...تنها دلخوشیم اول خدا ‌‌دوم پسر گلم و سوم نی نی سایته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا  برا منم همینه اخرش ادم بده من میشم 😑😐

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

خب عزیز دلم به آدما نمیشه بیش از حد وظرفیتشون خوبی کرد...اندازه نگه دار که اندازه نکوست...

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

هیچی

براداینکه مردم دوست داشته باشن باید خودت باشی 

و یکم زبون داشته باشی

نه اینکه کار یدی انجام بدی براشون

مگه تو کلفتی ک همه کارلشونو انجام بدی؟

مثه خانم برو و بیا

با جاریتم رفیق نشو اون همدم.نمیشه برات

من رفتم پیش روانشناس گفت رو دوست سرمایه گذاری نکن به مهارتی یاد بگیر باشگاه برو موسیقی برو گفت مردم گرگ شدن

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم
چرا به جای سرویس دادن به دیگران از طریق هنر آشپزی و شیرینی پزی کسب درآمد نمی کنی؟ دیگه اون وقت مجبو ...

اجی جوون شوهرم اجازه نمیده ...میگه اگه همچین زنی میخواستم از اول دنبال کارمند و ....میرفتم ..زن باید خونه دار باشه ‌‌‌..منم گفتم باشه توی خونه لااقل بذار سفارش کیک تولد بگیرم میگه نه مگه من فلجم که تو بخوای خرج خونه رو بدی 

اجی جوون شوهرم اجازه نمیده ...میگه اگه همچین زنی میخواستم از اول دنبال کارمند و ....میرفتم ..زن باید ...

خب دوره برو. ورزش کن

کلا وقت خالی نداشته باشی کسی هم ازت توقع نداره.

هرچند شخصا فکر می کنم مرد اجازه نداره در این زمینه زورگویی کنه.