2777
2789

عکس العمل شماها چیه؟چی باید بگم همچین مواقع؟سکوت میکنم...البته مادرشوهرم بارها و بارها دلمو شکونده ها ....مادرشوهربازیاشو داره...

لبخند بزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا ولی مادر شوهر من خوبه اونا درس عبرت شده واسش نه عقده

باور نمیکنم خدا به کسی بگوید؛ نه...... خدا فقط سه پاسخ دارد. 1.چشم 2.کمی صبر کن. 3.پیشنهاد بهتری برایت دارم...... ☺️همیشه در فشار زندگی اندوهگین نشو؛ شاید خداست که در آغوشش می فشاردت. برای تمام سختی هایی که میکشی صبر کن. صبر اوج احترام به حکمت خداست🌺🌺🌺🌹🌼🌼🌼🌼

مادرشوهره مادرشوهر من خیلی مظلوم بوده خوده مادرشوهرم تعریف میکنه همیشه خیلی صادقانه از بدیهایی که به مادرشوهرش کرده میگه 

و الانم به ما دوتا عروس بدی میکنه من هرموقع تعریف میکنه فقط شنونده هستم 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 

خخخخ مادرشوهر مادرشوهرم مرده ولی همش داره نفرین میکنه به خصوص پدرشوهرش رو که زندس ... سالی یبارم نمیاد بهشون سر بزنه.... خودش مادرشوهرش مریض شده یبار حرفش بود خونه ما پدرشوهرم میگفت مامانم مریض بود تا بمیره خودم میبردمش حموم  دکتر کسی نبرد بیمارستان کسی نرفت پیشش اون وقت از من توقع دارن به وقتش این کاراشو منم سرش میارم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
مادر شوهرم مادرشوهر نداره اما درکل خیلی سیاست مداره و هیییچ حرفی در این مورد نمیزنه 

اینم خیلی سیاست داره..من میشناسم مادرشوهر و خاهرشوهراشو..خیلی خوبن...ولی از بس تو خونه از بدیشون میگه که بچه هاش باورشون شده...ولی منکه میدونم اونا خوبن

لبخند بزن