یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یکم دارم جابجایی انجام میدم (کابینتا رو مرتب میکنم ) بنظرت اونم انجام ندم؟ فشار میاد؟
ببخشید از دیروز مثل خوره افتاده تو ذهنم
همش دوستم بهم دلداری میده😞
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
من تو بارداریم بخاطر انقباض بیمارستان بستری بود اونجا هم تختیم میگف صبح از خواب پاشدم خونریزی داشتم و نخی معلوم بود ک زنگ میزنه ب دکترش و میگه سریع بیا بیمارستان بستری ک دکترش اینقد نامردی بود بالا سرش نیومد لااقل بفهمه ک سرکلاژش باز شده بعد دوروز ک خونریزیش شدید شده بوذ معاینش کردن ک فهمیدن بازشده و کلا کیسه ابش تو کانال رحم و چون شیش ماه بود سقط کرد..خیلی دلم به حالش سوخت.همش تقصیر دکتربیشعورش بود معلوم نبود چطور عمل کرده بود ک میگف حتی یه لیوان ابم اززمین برنداشتم نمیدونم چرا باز میشده
نکن تو اون تایپ برات نوشتم برو بخون بیخیال هر کاری ...
باشه چشم
الان دیدم عزیزم جاب دادم تشکر
نگفتم بترسی ولی فقط استراحت کن..اونم دکترش دکتر مالی نبود بعدم اون دختره قبلا سه بار سقط کرده بود و دهانه رحمش کلا شل شده بود و مشکل داشت..فقط توکل کن به خدا...خدا خودش داده خودشم حفظ میکنه.