ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
شوهر من که تا حالا چیزی نگفته ؛ تازه میگه من بزرگترم ؛ بهم نمیاد از شوهرم بزرگتر باشم ، ولی خودم موقع تولد یا وقتی پیش دوستاش حرفی از سن میشه دوست داشتم حداقل مساوی باشیم اخه . والا برای شوهرم و خانوادش اصلا مهم نبود . زندگیمون هم خوبه
منم یک سال و چهار ماه دقیقا از شوهرم بزرگترم. من خییییییلی خاستگار داشتم اما از بس شوهرم عاشق بود نمیدونم چی شد ک منم قبول کردم مامانم خیلی راضی بود اما خودم نه. مامانم منو راضی کرد الان پنج ساله ازدواج کردیم شوهرم خوبه مهربونه ب رومم نمیاره سنمو. اما واقعا رفتارش پخته نیست و اکثر اوقات من تو زندگی کم میارم دوست دارم شوهرم تکیه گاهم باشه اما من تکیه گاهشم. بازم بستگی ب مرد داره بعضی وقتا یه مردایی واقعا مردن مثل کوه پشتت هستن . اما من همش میگم کاش شوهرم ده سال ازم بزرگتر بود. ب نظرم تن ندین ب ازدواج این شکلی. ازین ک کسی ب روت میاره سن و سالتونو یا بعضی اطرافیان ک کوچکترن از شوهرشون هستن میگن خوشبخت ترن جوون تر میمونن و ..... اینا ناراحتم میکنه.
الانم اگر خدا بهم دختر بده هیچوقت نمیذارم تجربه منو تکرار کنه . بهیچ وجه نمیذارم شوهرش کوچکتر باشه. اصلا چیز خوبی نیست و هر کس انکار میکنه دروغ میگه ته تهش بالاخره یه مشکلی نشات گرفته از سن هست