2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت حس بدی نداری؟

سن فقط یه عدده واقعا گاهی یادمم نمیمونه این قضیه را ...کارای مهم تری دارم تا فکر کردن به سن 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم
راستي دمت گرم به بعضيا خوب ميگي بدون پروا 😘😘😘

چي گفتم مگه؟😅😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خواهرشوهر من ۷ سال بزرگتر از شوهرشه

فک نکنم بروش بیاره ولی خب اختلاف زیاد دارن

یعنی پسره تازه اوج جوونیش شده میخواد جوونی کنه ولی نمیتونه چون دوتا بچه هم داره و باید مثه یه مرد جا افتاده رفتار کنه

مرتب بحث دارن

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.

من ک ی سال از دوسپسرم بزرگترم .

اصلا بد نمیدونم همیشه ام خودم بهش میگم ب بزرگترت احترام بزار😂

مردا دوست دارن زنشون کوچیکتر باشه تا بتونن کنترلش کنن اون زندگیایی که خانوم بزرگتره بنظر من عاقلانه تر وعادلانه تره

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🍂❤

شوهر من که تا حالا چیزی نگفته ؛ تازه  میگه من بزرگترم ؛  بهم نمیاد از شوهرم بزرگتر باشم ، ولی خودم موقع تولد یا وقتی پیش دوستاش حرفی از سن میشه دوست داشتم حداقل مساوی باشیم اخه . والا برای شوهرم و خانوادش اصلا مهم نبود . زندگیمون هم خوبه

#قدس_خونبهایت

منم یک سال و چهار ماه دقیقا از شوهرم بزرگترم. من خییییییلی خاستگار داشتم اما از بس شوهرم عاشق بود نمیدونم چی شد ک منم قبول کردم مامانم خیلی  راضی بود اما خودم نه. مامانم منو راضی کرد الان پنج ساله ازدواج کردیم شوهرم خوبه مهربونه ب رومم نمیاره سنمو. اما واقعا رفتارش پخته نیست و اکثر اوقات من تو زندگی کم میارم دوست دارم شوهرم تکیه گاهم باشه اما من تکیه گاهشم. بازم بستگی ب مرد داره بعضی وقتا یه مردایی واقعا مردن مثل کوه پشتت هستن . اما من همش میگم کاش شوهرم ده سال ازم بزرگتر بود. ب نظرم تن ندین ب ازدواج این شکلی. ازین ک کسی ب روت میاره سن و سالتونو یا بعضی اطرافیان ک کوچکترن از شوهرشون هستن میگن خوشبخت ترن جوون تر میمونن و ..... اینا ناراحتم میکنه. 

اونی که فک نمیکردی تموم زندگیت میشه      
برا پز دادن بيش از حد بعضيا😉

اهان😁😁😁

اونام كم نميارن قورتم ميدن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منم یک سال و چهار ماه دقیقا از شوهرم بزرگترم. من خییییییلی خاستگار داشتم اما از بس شوهرم عاشق بود نم ...

عزیزم تکیه گاه بودن به سن نیس..چیزی گفتی به بزرگتر بودن شما ربطی نداره باور کن.شما اینجوری حس میکنی..

الانم اگر خدا بهم دختر بده هیچوقت نمیذارم تجربه منو تکرار کنه . بهیچ وجه نمیذارم شوهرش کوچکتر باشه. اصلا چیز خوبی نیست و هر کس انکار میکنه دروغ میگه ته تهش بالاخره یه مشکلی نشات گرفته از سن هست

اونی که فک نمیکردی تموم زندگیت میشه