2777
2789

یه مقدار ابلیمو بریز تو اب باهاش پاشویه کن..

اب و سرکه هم خوبه 

جورابشو بااینایی ک گفتم نم دار کن پاش کن

اب سیب بهش بده

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه گل ختمی آبی داری یه مقداربریزتوآبجوش بعدچنددقیقه صاف کن وشیرین کن بده بخوره.سریع تبومیاره پایین.

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪
دوساعت پیش

پس پاشویه کن با آب ولرم،صورت و دستاشم با آب ولرم خیس کن،نیم ساعت بعدش دوباره دماسنج بزار،اگه پایین نیومد شیاف بزار

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.
ندارم

اگه میتونی بروبخر.بیشترهم بخرچون لازمت میشه.درروزچندبارمیتونی بدی.

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪