2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه إن شاءالله اینماه طبیعی بشم وگرنه میرم آی وی اف😔

منم سیکل ای وی اف رو ازین ماه شروع کردم، دارم داروهای پانکچر رو استفاده میکنم

هر سال یکبار بی تفاوت از لحظه ی مرگم گذشته ام بی آنکه بفهمم یک روز در چنین لحظه ای خواهم مرد!
منم سیکل ای وی اف رو ازین ماه شروع کردم، دارم داروهای پانکچر رو استفاده میکنم

چند وقته اقدامی مشکلت چیه؟من اینماه اندازه فولیکولم خوب بود اما ضخامت اندومترم نزدیک ۵بود😔هرماه ی برنامه..

چند وقته اقدامی مشکلت چیه؟من اینماه اندازه فولیکولم خوب بود اما ضخامت اندومترم نزدیک ۵بود😔هرماه ی ب ...

من رفتم تو سیکل آی وی اف عزیزم، چهارشنبه این هفته پانکچر دارم

هر سال یکبار بی تفاوت از لحظه ی مرگم گذشته ام بی آنکه بفهمم یک روز در چنین لحظه ای خواهم مرد!
من رفتم تو سیکل آی وی اف عزیزم، چهارشنبه این هفته پانکچر دارم

عه بسلامتی گلم إن شاءالله دست پر باشی کجا انجام میدی هزینت چقد شد داروهات چی بود فولیکولات چندبودن؟مرسی جواب بدی

عه بسلامتی گلم إن شاءالله دست پر باشی کجا انجام میدی هزینت چقد شد داروهات چی بود فولیکولات چندبودن؟م ...

سلام فردا پانکچر دارم، همون تخمک کشی، فردا مشخص میشه عزیزم، میام اینجا بهت خبر میدم

حتتتما اینماه مامانی گلم دلم روشنه 

عزیزم من هایپر شدم، یعنی سندرم پر کاری تخمدان و تا دوماه دیگه نمیتونن برام انتقال بدن، یعنی باید جنینا فریز بشن. ۳۸ تا تخمک ازم کشیدن که ۳۱ خوب بود و تزریق اسپرم انجام دادن. شنبه باید برم ببینم چندتاشون جنین شدن توکل به خدا

عزیزم من هایپر شدم، یعنی سندرم پر کاری تخمدان و تا دوماه دیگه نمیتونن برام انتقال بدن، یعنی باید جنی ...

ای وای عزیزم مگه چقد بهت دارو دادن؟چقد احمقن این دکترا باز خداروشکر خیلی خوب بوده تخمکات

ای وای عزیزم مگه چقد بهت دارو دادن؟چقد احمقن این دکترا باز خداروشکر خیلی خوب بوده تخمکات

متاسفانه جنین های خوبی تشکیل نشد

وای عزیزدلم چرا آخه حتی یکی؟

نمیدونم خودمم داغونم، حالم خیلی بده. به هر دری میزنم بسته ست، فقط منتظر معجزه خدا هستم