2777
2789
عنوان

کی میخواد صورتش چاق شه بیاد

1033 بازدید | 71 پست

سلام خانومایه زیبا،کسی هست بخواد صورتش چاق شه؟من خودم مدت هاست دنبال چاقی صورتم هستم تموم راه هارم امتحان کردم تا این که به نتیجه رسیدم؛اما اگه به نتیجه رسیدید منم دعا کنید حتما

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سره لاک با شیر خشک بخور 

شکلات تلخ هم خوبه 

خیلی چیزا ارثیه مثلا صورت گرد همیشه یه جوریه انگار پره اما صورت بیضی نه 

مدل های صورت هم یه جور نقش دارن 

ارایش مناسب با کانتور مناسب برای چاق نشون دادن هم یه روششه

ذهن همه چیز هست به هرچی فکر کنی همان میشوی!
من خیلیییییی لاغر شدم صورتمم لپم همش رفته😢فقط مونده دماغم😢چیکار کنم لپام دراد؟

دماغتم وردار ک تموم بشی بره😂😂 باو لپ میخای چکار همینجوری هم خوشگلی😍

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..

بچه من خودم الان ۲ سالی هست بعد ازدواجم صورتم افتضاح لاغر شده بود،تموم مکمل ها،قرص ها چاقی،مخمر،و هرچی دلتون بخواد و بقیه گفته باشن رو امتحان کردم،که نتیجش فقط یه شکم چاق شد،و روغن خراطینم استفاده کردم که بازم صورتم و زیر چشمم پر چروک شد انقد مالوندمش،برای همینم تا همین ماه پیش که جوانه گندم خریدم و اوایل روزی ۲بار و یا ۳بار با یک کاسه ماست میخوردم اما الان روزی یک بار میخورم چون یکم بدمزس باید دماغتونو بگیرید که حالتون بد نشه،اولش باید یک قاشق غذا خوری سر پر بریزید تو یک کاسه ماست خوری و ماست بریزید روش و بخورید،فقط اگه بدنتونم میخواد چاق شه بعد از غذا،اما اگه نمیخواید بدنتون چاق شه قبل غذا،کلا خودش باعث میشه غذاتونم گم شه اگه قبل غذا بخوریدش چون باعث سیری میشه،و برای تنبلی تخم دان قدرت باروری درد هایه پریودی هم خوبه،ماسکشم باعث روشنی پوستتون میشه

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏