2777
2789

من که واقعا به دوستام میگم عقدو کوتاه کنن و زودتر ازدواج کنن،دوران نامزدی واقعا سخته،بحثا و دلخوریای الکی خیلی پیش میاد،اصلا یچیز انکارنشدنی هم هست تقریبا بین همه پیش میاد،مدیریت کردنشم وقتی تو خونه خودت نیستی مشکله تقریبا،بنظرم وقتی میری خونه ی خودت اونموقع س که میفهمی یکی شدن روحی و اخلاقی با همسر یعنی چی😍غذا اینارم که اوایل ذوق و شوق داری میپزی😄یکم تکراری میشه که میتونی با رفتن به خونه ی پدرومادر خودت و همسرت،به خودت استراحت بدی گاهی😀

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نز دیک دوساله عقدم .چهارسال هم دوست بودیم.منم ارامش میخام

عروسیتون کیه؟ 

من که معلوم نیس اقایی میگه پاییز سال دیگه من میگم نه 😢 

دوس دارم اول زندگی برم خونه خودم 

💚💜You and me together, nothing is better

دوران نامزدی تا یه زمانی خوبه مثلا یک سال خیلیم شیرینه ولی بعد یکسال به شدت خسته کننده میشه خیلی بلاتکلیفی داره من الان یکسال خونه خودمم به دوران نامزدیم فکر میکنم کلافه میشم باز خداروشکر میکنم خونه خودمم

خدایا شکرت با تمام وجود شکرت 💛💜❤
من که واقعا به دوستام میگم عقدو کوتاه کنن و زودتر ازدواج کنن،دوران نامزدی واقعا سخته،بحثا و دلخوریای ...

چقد قشنگ.ان شا الله خوشبخت باشید واس منم دعا کنید.خیلی سختی کشیدم.

عروسیتون کیه؟  من که معلوم نیس اقایی میگه پاییز سال دیگه من میگم نه 😢  دوس دارم اول زند ...

منم منتظر خو نع ام.آقای ماهم میگه تابستو ن .اگر خدا بخاد خو0نع خریدیم تابستو ن از دواجه

منم منتظر خو نع ام.آقای ماهم میگه تابستو ن .اگر خدا بخاد خو0نع خریدیم تابستو ن از دواجه

ان شاالله 

ما میخوایم خونه بسازیم  وضعیت الانم که ... 

میگه بریم بالای خونه مامانش اینا تا خونمون ساخته بشه گفتم نعععع 

اصلا😡

💚💜You and me together, nothing is better
چقد قشنگ.ان شا الله خوشبخت باشید واس منم دعا کنید.خیلی سختی کشیدم.

مرسی عزیزدلم ان‌شاءالله شماهم خوشبخت باشی و عاقبت بخیر،توکل به خدا امیدوارم خیلی زود همه چی جورشه و بتونین زندگی زیر یه سقف کنارهمو تجربه کنین و لحظاتتون پرازآرامش و عشق باشه.

میفهمم چی میگی عزیزم بااینکه نامزدی شیرینه ولی سختم هست،باید صبر و طاقتت بالاباشه😍😘زیاد سخت نگیرین جشن و‌...خدا بزرگه❤

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
مرسی عزیزدلم ان‌شاءالله شماهم خوشبخت باشی و عاقبت بخیر،توکل به خدا امیدوارم خیلی زود همه چی جورشه و ...

ان شا الله خوشبختی شما هم افزو ن ترشه.مرسی آبجی خوشگل ام