2777
2789

من شب ساعت ۷ دوتا آمپول باهم زدم

فرداش ساعت ۲ ظهر اقدام داشتیم دو روز بعدش هم همینطور

کلا ۳ روز پشت هم

البته شب قبل آمپول هم اقدام داشتیم

ونتیجه گرفتم

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من

بعد از تزریق 3 شب پشت هم رابطه داشته باش 

بعدشم یک شب در میون تا زمان موعدت .

آره من جواب گرفته بودم 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شب ساعت ۷ دوتا آمپول باهم زدم فرداش ساعت ۲ ظهر اقدام داشتیم دو روز بعدش هم همینطور کلا ۳ روز پش ...

عزیزم شما فولیکولت چند بود امپول رو زدی روز چندم سیکلت؟

کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....
عزیزم شما فولیکولت چند بود امپول رو زدی روز چندم سیکلت؟

روز ۸ چند تا فولیکول ۱۰ تو هر دو تخمدان هام داشتم

روز ۸ و۹ و ۱۰ آمپول hmg زدم روز ۱۱ آمپول hcg

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
بچه ها من امروز ۱۶ پریودمه ،دکتر گفت امروز بزنم.چرا هر کدوم ی چی میگن ؟یکی میگه ۱۳ یکی ۱۴! کدوم درست ...

خوب اول باید سونو بدی فولیکولت بالغ شده بود میگن بزنی 

کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....
پیش کدوم دکتر میری عزیزم؟ معاینه شدی؟فولیکول داشتی؟

تنبلي دارم ولي علائمي نداشتم تو سونو بهم گفتن ،پريودام منظمه و يكي از لوله هام چسبندگي داره و يه بارم خارج رحم داشتم پارسال الانم عكس رنگي دادم و چهار ماه گذشته هنوز باردار نشدم و دو ماهم هست كه هم فوليكول داشتم و لتروزول و كلومفين خوردم و امپول هم زدم ولي فعلا باردار نشدم تا ببينيم خدا اين ماه چي ميخواد 🙏🏻البته اين ماهم روز ١٢رفتم سونو دو تا فوليكول ١٥و ١٨داشتم ديگه توكل به خدا ❤

تنبلي دارم ولي علائمي نداشتم تو سونو بهم گفتن ،پريودام منظمه و يكي از لوله هام چسبندگي داره و يه بار ...

ان شاءالله ک هرچی خیره واسه همه پیش بیاد.و خیر ما هم تو بچه دار شدن باشه🙏