2777
2789
عنوان

چیکار کنم فشارم خیلی بیاد پایین

25258 بازدید | 43 پست

بچه ها من فردا امتحان ترم دارم 

دو روزه مریضم هیچی نخوندم

استادمم دایی شوهرمه

الانم حالت تهوع و سرگیجه دارم

چیکار کنم که خیلی مریضم شم یا خیلی فشارم بیاد پایین باید برم دکتر حتمااا

بعله دندون پزشک ایندم مثلا

سهم من از تو فقط چک کردن اینستات شد لعنت به این ازدواج اجباری که مارو جدا کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل گاو زبون فشار و میاره پایین

نه میبره بالا فشارو

سیر و آبلیمو و چیزای ترش فشارو میارن پایین

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

کارت منطقی نیست ولی اگر واقعا راه حل میخوای یکم اب زرشک بخور بعدم کلا  هیچی تا شب نخور چنان فشارت میفته که نمیتونی سرپا وایسی مواظب باش به خودت صدمه نزنی 

اگر بارداری یا مشکل قلبی داری از این ریسک ها نکن مسئولیتش با خودت 

حال متکلم از کلامش پیداست
حالا چرا فشارتو بیاری پایین.بگو مریضی خب

احه باید میخوام برم پیش خودش ببینخ حالم بده

کارت منطقی نیست ولی اگر واقعا راه حل میخوای یکم اب زرشک بخور بعدم کلا  هیچی تا شب نخور چنان فشا ...

نمیتونم چیزی نخورم چون شوهرم گیر میده

میخوام تا هفت اینجوری بیاد

نمیتونم چیزی نخورم چون شوهرم گیر میده میخوام تا هفت اینجوری بیاد

تا هفت!!!!!شما که میگی  دانشجوی دندون پزشکی هستین حتما ریسک ماکزیمم زیر هفت رو میدونی مواظب باش برای یه مانور  خودتو نفرستی اورژانس

حال متکلم از کلامش پیداست