2777
2789

میدونم صبح تون و خراب میکنم ولی حاالم داغونه ۲۸هفته باردارم فک میکنم کیسه ابم نشتی داره تروخدا برام دعا کنید دارم میرم بیمارستان اگه اتفاقی برای بچم بیوفته من دیگه زنده نمیمونم دیگه تحمل از دست دادن بچمو ندارم دعام کنید 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

چیزی نمیشع منم همش این استرسهاروداشتم بیخیال شو. یافک میکردم قلبش نمیزنه کیسه ابم سوراخه هیچیممم نبود اخرش37 بخاطرمعاینه زیاد دکتر کیسه ابم پاره شد. رفتم یچم صحیح سالم دنیا امد زیادحرص نخور تواین ماها هم ترشح زیادمیشه اگه کیسه اب باشه مثل ادرار میریزه پایین

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای جفتتون ایت الکرسی میفرستم عزیزم 

انشالله چیزی نیست بد به دلت راه نده 

دعای طول عمرم برای نینیت میخونم انشالله صحیح و سلامت و به وقتش به دنیا بیاد ❤

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

من تو این هفته ها بودم بعضی وقتا از خواب بیدار میشدم تا روی رونم ترشح میامد نگران نباش انشالاه چیزی ...

لباس زیرم خیس بود هفته ۲۵هم اینجور شدم دعام کن

لباس زیرم خیس بود هفته ۲۵هم اینجور شدم دعام کن

انشالاه خیر باشه

تا میتونی نزار معاینه کنن

من حتی شب زایمانم نزاشتم ماماها معاینم کنن

رفتم مطب دکترم اون معاینه کرد گفت یک سانته بعد رفتم بیمارستان

تست بده فقط نزار معاینت کنن معاینه خطرناکه هیچی نیست استرس نداشته باش

سه هفته پیش رفتم بیمارستان گفت باید معاینت کنم نذاشتم الانم بگن نمیذارم فقط دعا کن تروخدا 

سه هفته پیش رفتم بیمارستان گفت باید معاینت کنم نذاشتم الانم بگن نمیذارم فقط دعا کن تروخدا 

منسرمعاسنهکیسهابم.پاره شد 22هفته نزار معاینه کنن تست کیسه اب بگو انجام بدن  بچت دستی دستی از بین نبری با این ماماها 

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی