یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
قبلا کلاس کنکوری میرفتم مختلط بود با پسرا ماهم اون موقع ۱۷ساله مثبت خرخون
یه بار کلا حواسم پرت بود استاد ازم یه سوال پرسید من اصن نشنیدم و چن بار پرسید و تهش گفتم بذار فک کنم و یهو یکی از پسرای کلاس گف هاها این زرنگشونه بقیشون چین دیگه ، ک استاد بهش گف خفه شو بدبخ پاشو بیا پا تخته خودت جوابش بده این خانوم بهترین دانش آموز منه به تو مربوطنیس و ملی حرف دیگ ک با خاک یکسانش کرد و بعدش داستانا داشتیم دیگ (خلاصه کلی حال کردم با حرفاش) یعنی من جای پسره چیز خرابی کردم ب خودم
عروسی برادر شوهرم بود .یه جاری دیگه ام با دخترش اومد تو تالار و من اون موقع عقد بودم . رفتم جلو باهاشون دست دادمو روبوسی کردم و خوش آمدگویی . بعد تعارف کردم برن سر یه میز بشینن . انقدر دست و پامو گم کرده بودم . وقتی نشستن باهاشون دست دادم گفتم فعلا خداحافظ 😂😂😂😂😂😂😂
عمم خدابیامرز جوون فوت شده بود منم سوم ابتدایی بودم تو ختم داشتم آب خنک پخش میکردم پام گرفت به لب فرش کل آب یخ ریخت رو مادربزرگم و مادربزرگ بابام که داشتن خودشونو میزدن از گریه کلی خنک شدن برا چند لحظه همه چی یادشون رفت