2777
2789
عنوان

گن ساعت شنى

153 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

كسى از اين گن ها استفاده كرده ؟ و اينكه با نت خريدارى كرديد از يك سايت معتبر ؟ اگر نظرى داريد بگيد ممنونم 🙏🏼🌹

آدمی زاد طومار طولانی انتظار است                                  .🌸🌸🌸.                                                            "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"

من میخواستم از دیجی کالا بگیرم

نظرات کاربراشو خوندم همه ناراضی بودن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیگه خیلی گرون شده

گن كمرى زده بود ١٣٠🤷🏻‍♀️

آدمی زاد طومار طولانی انتظار است                                  .🌸🌸🌸.                                                            "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"
منم میخوام بخرم اگه واقعا تاثیر داشته باشع

منم شنيدم خوبه

من میخواستم از دیجی کالا بگیرم نظرات کاربراشو خوندم همه ناراضی بودن

منم دو دلم بگيرم يا نه 

نميدونم از كجا و اصلا خوبه يا ن

گن كمرى زده بود ١٣٠🤷🏻‍♀️

فیکه

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
منم دو دلم بگيرم يا نه  نميدونم از كجا و اصلا خوبه يا ن

دیجی کالا سایت معتبریه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
دیجی کالا سایت معتبریه

اره شنيدم اسمشو

ولى خب گفتيد نظرشون خوب نبوده 

فیکه

شايد 🤷🏻‍♀️

شايد 🤷🏻‍♀️

شاید نه صد درصد

قیمتش به دلار رو ببین حساب کتاب کن خودت

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"