2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا رحمت کنه پدربزرگوارتونو‌ ادم داغون میشه کسی به پدرش چیژی بگه که پیششم نیست، صبرتو تحسین میکنم

ممنون گلم.فحش به مرده های خودش برمیگرده.میدونی پیش خودم میگم اگه بخام به این زندگی خاتمه بدم از کجا معلوم یکی بدتر از این سر راهم قرار نگیره به خوبیاش فکر نیکنم یه ذره اروم میشم

خاکی که باشی اسفالتت میکنن:'(
من نمیتونم از خونه برم.بنا به چندین دلیل.و نمیتونم ب خانوادم بگم.

پس قضیه جدیه. والا چاره نداره اینجور ادما وقتی سنشون میره بالا رفته رفته بهتر میشن

به نام خدا یه پسر خوب👦 با یه دوس دختر خوب تر👧
بنظرت فراموشش میکنم ...

چ بد موقع تصمیم ب جدایی گرفتی 

فرثت بده ب خودت 

شاید ب این تندی ک میگی نیست و افسرگی بعد زایمان بی طاقتت کرده 

بهترین حالت رفتنپیش مشاور خوبه حداقل یه جلسه برو بخاطر بچت زود اصمیم نگیر

میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟  میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
آره.البته میترسم آبروم بره همسایه ها صدامون رو بشنون.یا جاییم رو بشکنه.چون دستش خیلی سنگینع

خدای من!!! باهاش مدارا کن که کارتون به دعوای تا این حد نرسه... الهی خدا بهش انصاف بده که نزنه

ناراحتت شدم عزیزم

خدا کمک کنه بشما که بتونی همسرتو آروم کنی🙏🏻☹️

چ بد موقع تصمیم ب جدایی گرفتی  فرثت بده ب خودت  شاید ب این تندی ک میگی نیست و افسرگی بعد ...

ده بار موقه عقد و بعد ازدواج بردمش مشاوره کاملا عصبیه فقط از باباش دستور میگیره خودشم طلبه س از ده تا مشاور بیشتر ردمو مشاوره میده ولی برا زندگی خودش....

شوهر من برعکس به بابای خودش فهش میده😂

😂😂😂

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗