2777
2789
خدای من!!! باهاش مدارا کن که کارتون به دعوای تا این حد نرسه... الهی خدا بهش انصاف بده که نزنه ناراح ...

فعلا که دارم مدارا میکنم.البته ناگفته نماند خوبی خیلی زیاد داره ولی خوب بعداز دعوا ازش میپرسم چرا فهش میدی میگه اون لحظه هیچی حالیم نیست.و بعدش خیلی عذر خواهی و دلجویی میکنه و اظهار پشیمونی میکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فعلا که دارم مدارا میکنم.البته ناگفته نماند خوبی خیلی زیاد داره ولی خوب بعداز دعوا ازش میپرسم چرا فه ...

اگر اینطوره ببرش مشاور و روانشناس. اینطور افراد نیاز به درمان دارن.

اه اه این خانواده شوهر ولکن ماجرا نیستن.پس خواروشکر پدرشوهر ندارم

اگه جلو خانوادم خودشو لو نمیداد باهاش مدارا میکردم ولی تموم احتراما شکسته شده ... پدرشووهرم بچم دو روزه سز شدم زنگید بهم ک همین الان پاشو بیا خونه من خودم جمعت میکنم لازم نکرده مادرت جمت کنه نیومدی هم ب جهنم دیگه حق نداری بیای منم دهنم وا رفت زنگ زدم ب شوهرم گفتم تو ک حالمو میدونی ب بابات بگو اونجا راحت نیستم ولی پشتی باباشو گرفت و دعوامون مث قبلا شدید شد دیگه منم قید همه چیو زدم بجا اینکه به من و بچه چن روزش برسه خوشحال باشه بابا شده ی بلاها سرم اورد ک منه بیچاره با شیکم پاره بیس تا پله دادگاهو برم بالا پایین منکه عاشق زندگیم بودم هی ساختم باهاش ای خدا