یعنی اونجا فشار اقتصادی نیس؟؟؟ راحتید ار همه نظر خوراک /پوشاک/مسکن/تفریح؟؟؟؟
منظورتون بحران اقتصادیه؟ افزایش قیمتا اونقدری شدید نیست که مردم یهو بهشون فشار زیادی وارد بشه . از نظر تفریح و خوراک و پوشاک هم خداروشکر راضی هستیم با کمترین حقوق هم باشی همیشه کاری برای انجام و لذت بردن هست همه قیمت لباسو همه قیمت خوراک و همه قیمت تفریح و سفر و سرگرمی هست هرکس به اندازه وسعش میخره . نمیگم گدا نیست هست اما یا غیر مجاز دارن گدایی میکنن یا مهاجرن و همه جا باید گدا صفتیشونو نشون بدن اما اگه به اندازه خرج کنی و خوب کار کنی همه چی سر جاشه
خب اگه تو ایران همباشی به نسبت درآمد بلاخره خوراک و پوشاک و تفریح داری ببخشید میخوام بدونم ...
یکی اینکه من اینجا از حق و حقوق برابر برخوردارم حتی اگه سرکار نرم از دولت بخاطر نگه دتری از بچم حقوق میگیرم یعنی دستم پیش شوهر دراز نیست . یکی اینکه حداقل از اینده شغلی بچم نگران نیستم چیزی که تو ایران دغدغه فکری خیلی از مردمه . دیگه اینکه حق اظهار نظر ،حق انتخاب مذهب حق انتخاب پوشش و خیلی از چیزای دیگه رو اینجا دارم که اونجا نداشتم دیگه اینکه اگه بخوام کار کنم امکان بر خورداری از اموزش رایگان برام هست و حتما نباید مدرک دانشگاهی داشت برای کار کردن . خوبیشو گفتم معایبشم بگم باید ادم صبوری بود چون اینجا خیلی پروسه کند پیش میره دیگه اینکه پناهندگی بغیر از غربت مشکلات زیادی پیش رو داره ، یادگیری یه زبان دیگه برای خیلی ها سخته . من تو ایران دانشجو بودم رشته تحصیلیمم دوست داشتم اما اصلا مطمئن نبودم که فردا بازار کاری برای من خواهد بود