2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی بچه ها شرایط خاصی دارن دکتر تجویز میکنه زودتر شروع بشه ولی دکتر بچه هام میگفت بهترین برنامه از لحاظ شروع زمانی و اضافه کردن مواد همونه که پشت کارت واکسنا هست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

مامان خودم 

از همون ماه اول غذاي سفره ميذاشت دهنمون البته اون زمان اكثر مادرها اينجوري بودن حريره بادوم هم زياد بهم ميداد الان هم سالم خدمتتونم هم خوش غذا بودم هم معده ام سالمه

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
من از ۴ ماهگی دادم.پوره و سوپ اینا.دخترم فوق العاده خوش غذاس.حتی یبارم یادم نمیاد مث بقیه با قاشق دن ...

پوره ي چي بش بدم؟سوپو چجوري بپزم؟ممنون

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
ای خداااااا می شد منم مادر می شدم می اومدم اینجا میگفتم منم این کار رو براش میکنم خوش بحالتون

دقیقا مث من.خیلی غصه میخورم‌🙁

رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء

من کلی مقاله خوندم در این خصوص

مقالات علمی isi

در بعضی از کشورهای اروپایی و بعضی ایالات امریکا میگن بهتره از پایان 4 ماهگی به بچه غذ داد و در واقع پایان شش ماهگی اونجاها منسوخ شده

من هم با لعاب برنج 4/5 ماهگی شروع کرد

شروع 5 ماهگی فرنی

5/5 ماهگی حریره بادام و سوپ ساده ی آبگوشت مرغ با آرد برنج خونگی

البته همش مرحله مرحله و با مقدار کم

الان شش ماهگی سوپش غنی تر شده کم کم هویج...سیب زمینی و جعفری ی کاملا پخته و میکس شده اضافه شده و کمی گوشت سینه مرغ میکس شده.همه اینها به اندازه یه قاشق سوپ خوری بصورت میکس و نرم.با آب مرغ با یه قاشق آرد برنج پخته میشه و میشه سوپ

خداراشکر خوبه و وزنش نرمال و راضی ام

ای خداااااا می شد منم مادر می شدم می اومدم اینجا میگفتم منم این کار رو براش میکنم خوش بحالتون

اخي عزيز دلم حلالم كن اگه ناراحت شدي!انشاالله بزودي خبر بارداريتو بدي

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤