2777
2789
عنوان

جلوگیری با ال دی چجوریه؟

114 بازدید | 10 پست

ما تا الآن با ک.ا.ن.د جلوگیری داشتیم...از اونجایی که اونها به ژل روان کننده آغشته اند....برای اقدام بدون اونها ،کمی مشکل داریم واژنم خیلی خشکه....این ماه میخوام با قرص جلوگیری داشته باشم و برای دخول تمرین کنیم ماه بعد بدون جلوگیری اقدام کنم....بنظرتون اینکارو بکنم؟؟؟جلوگبری با قرص فقط این ماه...این ماه نمیخوام باردارشم،ماه بعد

❤️❤️❤️❤️❤️❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️الهي بحق فاطمه و ابيها و بعلها و بنيها و السرّ المستودع فيها ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا مطمئنید ک این ماه بی جلوگیری  باردار میشید حتما ؟!

مطمئن که نیستم ولی اصلا اصلا نمیخوام این ماه باردارشم حتی اگر احتمالش یک درصد باشه...چون سال دیگه مهر یک ماه م أموریت دارم و وقت زایمان نیست 😅میدونم این ماه اصلا اصلا وقت مناسبی برای بارداری نیست

❤️❤️❤️❤️❤️❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️الهي بحق فاطمه و ابيها و بعلها و بنيها و السرّ المستودع فيها ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
نه قرص نخور  بارداری باید مدت 5ماه لااقل بدون قرص باشه  اصلا نخور  همون ک...خوبه&n ...

نه تمرین برای دخول راحت...آخه من واژنم خیلی خشکه کمی مشکل واژینیسموس دارم

اگه واژنت خشکه ک اصلا سراغ الدی نرو تازه تو همون ی ماه قرص کلی رو بدنت اثر  بد  میزاره تو اقدام کن خیلیا با چن ماه اقدامم باردار نشدن 

اونقد بی حوصلم که فرمایش همه متینه
اگه واژنت خشکه ک اصلا سراغ الدی نرو تازه تو همون ی ماه قرص کلی رو بدنت اثر  بد  میزاره تو ...

ممنون عزیزم

نه تمرین برای دخول راحت...آخه من واژنم خیلی خشکه کمی مشکل واژینیسموس دارم

Ok

ولی ال دی نخور بارداری رو عقب میندازه تا بدن حالت طبیعی پیدا کنه میدونی 

تخم گزاری رو تغییر میده کلا 

کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام