2777
2789

تازگی می زنه خوب میشه دوباره یه جا دیگه می زنه خسته شدم از دست این صورت شیطونه میگه اسید بریزم روش و خلاص شم. نمی دونم دیکه چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم جوش داشتم

بزرگ 

یه پماد گرفتم بوی الکل میده سریع خشکشون کرد

یه ژل شستشو هم داده تا جربی های پوست رو از بین ببره

من جوشها رو سوزن میزنم بعد فشار میدم تا چرکش خالی شه

اگه چرک بمونه درد داره

نمی دونم تنبلی چطوریه ولی سه ماهی کامپاند می خوردم پریودمم منظمه برم دکتر به نظرت؟

تنبلی پریودی عقب میفته، این جوشهام که نزدیکه پریودی میزنی هورمونیه، من خودمم اینطور بودم آنقدر بد جور میشد که زخم میشد جاش،معمولا هم روی چونه بود، از موقعی ای که قرص یاسمین میخورم خوب شده

البته شما مجردی بنظرم یه دکتر برو 

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج 
نه مجردم. اره دیروز پریود شدم به نظرت به خاطر همونه؟

مال من که اینطوریه 

یه هفته نزدیک پریودیم چونه م قرمز میشه و تا وقتی پاک میشم قشنگ دو تا جوش رو چونه و دوسه تا فکم و شاید روپیشونیم بزنه.حالا من متاهلم یه بار که قرص ضدبارداری استفاده کردم کلا جوشهام خوابیدن ولی خب نمیساخت بهم معده م داغون شد.(21سالمه)

آخ ازِتا....😒

چاره اش فقط صاف کننده خون ایت الله تبرزیانه،،کلی کوفت وزهرمارزدم تازگیا اینو دارم میخورم عالیه راهکار طب اسلامی برای درمان جوشه،،قیمتی هم نداره حتما امتحان کن تونت بزن مییاره

مال من که اینطوریه  یه هفته نزدیک پریودیم چونه م قرمز میشه و تا وقتی پاک میشم قشنگ دو تا جوش ر ...

دکتر بهم گفت این قرص ها رو که می خوری واسه جوش ها هم خوبن ولی فکر می کنم از وقتی خوردمش جوش هام بیشتر شدا