2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 31 پست
حالا اگه نمی شد، الان ناراحت بودی. جلوگیری نکردن یعنی تصمیم به بارداری. با تصمیمت خوشحال باش حالا که ...

فک نمیکردم باردارشمpco بودم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشاا... به شوهرت که همون شب اول کار خودش رو کرد و نذاشت یه شب بگذره   

مبارک باشه عزیزم، انشاا.. زایمان خوبی هم در پیش داشته باشی، غصه هیچی رو نخور، دیگه آبی که ریخته رو نمیشه جمع کرد

مرکز خرید کولر گازی و لوازم خانگی در تهران www.131313.ir
نه گلممم خدایی دیر نیس چرا اقدر ناراحتی بابا بالای ۳۵ سال یکم خطرناکه زایمان تو ک هنوز خیلییی راه دا ...

خو دوس داشتم الان بچه داشته باشم..حس میکنم الان خیلی عالیه واسش‌..خودم حس وحال دارم ی بچه داشته باشم باهم خوش بگذرونیم😍😍😄😄

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم
وای وای عزیزم حستوووو بریز دوررر تو دیگه مسئولیت بزرگی داری بچه از وقتی نطفه شکل گرفته عزت نفس اموزش ...

ممنونمم سعی میکنم باهاش کنار بیام

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
نه بابا چرا زود باشه  من ۲۲ بچه اولم و ۲۹ بچه دومم رو آوردم خیلی هم راضیم مامان باید جوون ...

اخه هم اینکه دانشجوام هم اینکه هنو دوتا مسافرت درست حسابی با شوهرم نرفتم

من 27 سالگی ازدواج کردم شوهرم قبول نمیکرد بچه دار شیم میگفت زوده !! الان که 30 سالمه باردار شدم ولی ...

واایی خدا نکنه

واقعا خوبه  حس میکنم خیلی جلوی لذت زندگیمو بگیره

والا من از ۲۸ سالگی اراده کردم واسه بچه الان دو سال گذشته بچه دار نشدم ولی هیچ تفریح خاصی ام نکردم نهایت دو سه تا شمال رفتمو هر از چندی بیرونو سینمایی پارکی جایی ولللللی باور کن فقط فقط گلشو میزاشت تو زندگیم دیگه اصلا این چیزا واسم مهم نبود این خوشیا زود گذرن بچست که عشقه.

والا من از ۲۸ سالگی اراده کردم واسه بچه الان دو سال گذشته بچه دار نشدم ولی هیچ تفریح خاصی ام نکردم ن ...

نمیدونم شاید چون تجربشو ندارم

خو دوس داشتم الان بچه داشته باشم..حس میکنم الان خیلی عالیه واسش‌..خودم حس وحال دارم ی بچه داشته باشم ...

انشالله خدا به موقعش بهت سالم و خوشگلشو بده..

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند