2777
2789

سلام خانوما کسی بوده یا هست که بچش زیادی از حد شیر بخوره 😳

دخترم ۳۸ روزشه خیلی شیر میخوره به حدی که واقعا کم میارم الانم از ساعت ۱۲ داره میخوره هنوز نخوابیده پستونک هم بهش دادم نمیخوره

حتی بهش شیرخشک هم گرفتم گفتم شاید شیرم سیرش نمیکنه اما باز فایده نداشت 😣

یه وقت به خودم میام میبینم چندین ساعته دارم شیرش میدم بدون اینکه یکم خوابیده باشه 😔

لبخند بزن بزار ببینن هنوزم قوی هستی😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم به درد تو دچارم...نی نی من بیست و هشت روزشه

شبا همش شیر میخوره ...خواب نداره اگه هم بخوابه خیلی کوتاه در حد دو دقیقه....الانم داره میخوره قربونش برم

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام! ️
ماشالا  شیرت مقوی هست؟ شاید سیر نمیشه  چیزایی که شیر رو مقوی میکنه بخور

هرچی رو بگی امتحان کردم حتی شیر خشکم میدم باز همینطوره واقعا خستم 😥

لبخند بزن بزار ببینن هنوزم قوی هستی😊

ای جونم الهی زیر سایه والدین بزرگ شه 😍خانمی حتما از طرف من بوسش کنین😘

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

اخی شاید چون هنوز فکش قوی نیست ک بتونه خوب سیر بشه ی مدت بگذره خود ب خود دفعاتش کمتر میشه

حالا باز با ی دکتر نوزاد مشورت کن

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

دختر منم خیلی شیر میخورد الان نزدیک سه ماهش شده راحت تر شدم ولی دختر من پستونک می‌گرفت دیگه وقتایی که واقعاً کم میاوردم بهش پستونک میدادم، نگران نباش عزیزم یه ماه دیگه بهتر میشه

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....

منم اینجوری بودم سر بچه اولم میخورد میخورددد . پسرم بود که از مغزه سرم قشنگ کشیده میشد . یعتی دیگه سر درد میشدم . فکر کن بالا سرم همش شیر با خرما بود خخخ 

بعدم اقا بالا میاورد دوباره از اول خخخ چون شیرم بیشتر اب بود تا شیر . شیر سنگین باشه بچه زود سیر میشه و وزن میگیره . پسره من زور میزد ماهی 200گرم وزن میگرفت فقط رشد قد و سرش عالی بود همدن واسم مهم بود . واسه خددم اصلا وزنش مهم نبود . تا قبل غذا خوردن اذیتم کرد ولی بعد غذا کمکی میخورد