2777
2789
عنوان

بچه هااااااااااااا

142 بازدید | 28 پست

من چیکار کنم با دو تا بچه ۵ ساله و ۱۰ ماهه خونم همیشه مرتب و تمیز باشه. نکات کلیدی میخوام 

"یک نفر مانده از این قوم که بر میگردد "                            حس خیلی خیلی خوبی بهم میده این جمله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چیزی میریزن همون احظه جمع کن و نزار الکی زیاد بشه و بهو بخوای سراغشون بری 

هر شب بچه هاخوابن تمام خونتو تمیز کن یا صبح زودتر داشو به کارات برس 

ظرفاتو نزار تلمبار بشه سریع جمعشون کن

بیدار شدی تختتو همون لحظه مرتبکن نزار برا به ساعت دیگه 

دستشویی رفتی کارت تموم شد یه اب و فرچه خالیم شده بکش بیا بیرون مه الکی جرمنگیره وله سختی بیفتی

خدايا آن ده ,كه آن به

شوهرم که تا ۳و ۴ سر کاره میاد میخوابه تا ۶ یا میره بیرون بعد میره خونه مامانش طبقه بالا بعد بچه ها رو نگه میداره من یکم کارامو بکنم خواهرم یه دونه بیشتر نداره خودش ۲ تا بچه داره به منم کمک نمیکنه

"یک نفر مانده از این قوم که بر میگردد "                            حس خیلی خیلی خوبی بهم میده این جمله
هر چیزی میریزن همون احظه جمع کن و نزار الکی زیاد بشه و بهو بخوای سراغشون بری  هر شب بچه هاخواب ...

راس میگی به خدا نمیدونم چرا نمیسه نمیتونم همش ظرفام اژ صب جمع میشه شب میشورم خودم از خودم بدم میاد

والابخدا خواهر شوهرای من انقد تز تمیزی میدن ک نگو البته خدا نکنه یه کاری بچشمشون بیاد و خوشون انجامش بدن تااخر عمر بیادت میارن ک وای فلان روز اومدیم خونت و ظرفا نشسته بود و ما شستیم و... پس برای جلوگیری خودت  پیش دستی کن و بشون بگو من شرایطم اینه بیاین کمک

خب ب اون بچت که 5 سالشه یاد بده چطور با بازی تو کارای خونه کمکت کنه مثلا من وقتی بچه بودم مامانم میگفت اگ مثلا فلان جا رو مرتب کنی یه جایزه تو کمدت پیدا میشه و از اینجور تشویقا

خب ب اون بچت که 5 سالشه یاد بده چطور با بازی تو کارای خونه کمکت کنه مثلا من وقتی بچه بودم مامانم میگ ...

عزززییزم 

پسره شیطونه خیلی . بلده ولی کمکم نمیکنه انقدم ریخت و پاش میکنه

خیلی خستم خییییلیییی

والابخدا خواهر شوهرای من انقد تز تمیزی میدن ک نگو البته خدا نکنه یه کاری بچشمشون بیاد و خوشون انجامش ...

منم خواهر شوهرم و مامانش همینجورین ولی کاری برام نمیکنن تازه مامانمم هیچ کمکم نمیکنه به خدا

راس میگی به خدا نمیدونم چرا نمیسه نمیتونم همش ظرفام اژ صب جمع میشه شب میشورم خودم از خودم بدم میاد

اگرهم ظرفاتوشب میشوری اشکال نداره ولی مثلا نذارظرف هایی بیشتری روهم تلنبارشن هروقت لباس کثیف داشتی همون موقع بنداز توماشین لباس شستن ازهمه سختره خونم یه سطل کوچیک بزارکنارمیزهرکی غذایاتنقلات خود کاغذش روبندازه توسطل دیگه خونه کثیف نشه ریخت وپاشارم واسه هرچیزی یه وسیله بزار مثلا واسه اسباب بازی بچه ها یا هرچیزدیگه به بچه هاتم یادبده مثلا هرچی برمیدارن استفاده کردن بزارن سرجاش اگه گوش نمیدن اولش با تشویق وجایزه حالا خوراکی هایی ساده مثل بستنی و.... بهشون یاد بده بعدیه مدت میره توضمیر ناخوداگاهشون دیگه چه توبگی نگی خودشون هرچی بردارن بعد میزارن سرجاش ....

واسه غذا هم میتونی چند مدل لوبیا واسه خورشت و..... بپزی آماده فیریز کنی هرچی داری مثل هویج نون .... وقتایی که کارات بیشتره به غذا نمیرسی ازفریزدربیاری زود آماده کنی یاساندویج هایی خونگی ساده درست کنی خیلی میانبرهایی دیگه 😃😊

سعی کن با تشویق کردن ازش بخوای کمکت کنه اگه نشد با تنبیه البته از تشویق منظورم اینه که بگی در ازای فلان کار فلان چیز گیرت میاد و تنبیه هم به این صورت باشه که اگر فلان کار روانجام ندی از فلان چیز خبری نیست مثلا تبلتش یا یه جور سرگرمی که دوست داره

اگرهم ظرفاتوشب میشوری اشکال نداره ولی مثلا نذارظرف هایی بیشتری روهم تلنبارشن هروقت لباس کثیف داشتی ه ...

قربونت برم عزیز که وقت گذاشتی برام ارزش داره کلامتون . قول میدم انجامش بدم . من که نمیتونم براتون جبران کنم انشاالله خدا کمکتون کنه خانوم

عزززییزم  پسره شیطونه خیلی . بلده ولی کمکم نمیکنه انقدم ریخت و پاش میکنه خیلی خستم خییییلیییی

ببین پسرت ازچه تشویقی خوشش میاد خیلی بچه ها خوراکی دوست دارن بعضی هاشونم رفتن پارک وبازی کردن و...... یه تشویق درست کن اگه به پسرت ازالان یاد ندی بعدا خیلی زحمتت میشه مطمئن باش ازراهش وارد شی یاد میگره ☺

سعی کن با تشویق کردن ازش بخوای کمکت کنه اگه نشد با تنبیه البته از تشویق منظورم اینه که بگی در ازای ف ...

ممنونم عزیزم من نظراتونو چند بار خوندم  انشاالله خدا تو زندگی خیلی خیلی کمکتون کنه