2777
2789
عنوان

جرم گیری دندان

1809 بازدید | 17 پست

سلام دوستای خوشگلم خوبین همگی الهی ک تک تکتون خوب باشین

عرضم ب حضورتون میخام برم جرم گیری دندان و خیلی میترسم میشه کسانی ک تجربه دارن تجرشونو در اختیارم بذارن در همه موردش و اینکه میگن بعد از جرم گیری مینای دندون آسیب میبینه و دندون زود خراب میشه درسته ممنون میشم جوابمو بدین🌸🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من زیادی حساسم من که یه روز کامل دندونام درد میکرد بعد جرمگیری تازه فقط ۳ تا دندونم جرمگیری کردم بقیه رو نمیدونم

عشق های امــروزی بی نامقابل انتقال به غیر و معاف از احساس می باشند 🙄 

هیچ چیز سخت دردناکی نیست جرم‌گیری من خودم نر س جراحی هستم پس مطمئن  باش درست میگم واینکه اصلا درست نیست اینها افکار مردم عامی هست دندانها حتما باید سالی یکبار جرم گیری و چک بشه چون در غیر اینصورت‌پاکت ایجاد میشه ودندان و لثه زود عفونی میشه

هیچ چیز سخت دردناکی نیست جرم‌گیری من خودم نر س جراحی هستم پس مطمئن  باش درست میگم واینکه اصلا د ...

من خیلی وقته دندوم جرم داره عزیزم فقط چندتاس ولی خب داره بقیشونم میشه تاحالا فکر میکردم واقعا دردناکه و شنیده بودم ک ب دندون اسیب میرسه و بین دندون فاصله می افته دیگه ترسیدم ک برم 

خواهرام جرم گیری کردن بعد چند وقت زرد شد.فقط همینو میدونستم

جدن من نمیدونم برم یانه رفتم دندانپزشکی و دکترگفتش ک  جرم بیشتر ب دندونت آسیب میزنه تا جرم گیری

سلام من انجام دادم دردخاصی نداره فقط خونریزی توحین کارهستش واینکه به نظرم جرم گیری اگه فقط برای رفع زردی دندان میری نری بهتره دندون نازک میشه وبازم جرم میگیره مال من چون دندونای پایینم بدجورجرم سیاه گرفته بود خوب بودانجام دادم

سلام من انجام دادم دردخاصی نداره فقط خونریزی توحین کارهستش واینکه به نظرم جرم گیری اگه فقط برای رفع ...

منم دندونای پایینم جرم سیاه گرفته ن اصلا واسه زردی نمیرم 

من خیلی وقته دندوم جرم داره عزیزم فقط چندتاس ولی خب داره بقیشونم میشه تاحالا فکر میکردم واقعا دردناک ...

ی سرچ تو نت میکردی بهتر بود زودتر وقت بگیر تا پوسیدگی بین دندانی ایجاد نشده تا اون موقع هم دندونترو خوب مسواک بزن اصولی ونخ بکش

ی سرچ تو نت میکردی بهتر بود زودتر وقت بگیر تا پوسیدگی بین دندانی ایجاد نشده تا اون موقع هم دندونترو ...

سرچ کردم ترسوام دیگه میترسم پوسیدگی ک فک کنم ایجاد شده