2777
2789
عنوان

فردا جشن تولد دعوتیم

364 بازدید | 20 پست

پسرم نوه اول از هر دو خوانوادست. هنوز تازه سه سالش شده. خواهر برادرهای من و شوهرم بچه دار شدن و توجهی که به پسرم داشتن کم کم قطع شد. همه سرگرم کار و زندگی خودشونن. و بچه ی من خیلی ضربه خورد. همش واسه هرچیزی گریه میکنه. 

فردا جشن تولد بچه داداشمه.با اون همه کادویی که اونجاست میدونم پسرم غصه میخوره. چیکار کنم به نظرتون؟ دوست ندارم اشکشو ببینم

الهی حال دل همه خیلی زود خوبه خوب بشه ، مخصوصا تویی که داری این پست رو میخونی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتظرم قبلش تو راه یچیزی بخرین براش و بگین باز فردا میخایم بخریم

یا از ویترین مغازه اسباب بازی نشون کنید باخودش و بگید فردای جشن تولد میایم میخریم برات

خوشبختی شاید توصفحه بعدی باشد..نبند کتابو🧡

این حرفا چیه. حتما ببرش و اگه حسادت کرد براش توضیح بده که اونم روز تولدش کلی کادو میگره. آخه این چه طرز فکریه؟ 

در شب کوچک من، افسوس...باد با برگ درختان میعادی دارد...در شب کوچک من دلهره ی ویرانیست
این حرفا چیه. حتما ببرش و اگه حسادت کرد براش توضیح بده که اونم روز تولدش کلی کادو میگره. آخه این چه ...

من تا الان تولد براش نگرفتم. 

الهی حال دل همه خیلی زود خوبه خوب بشه ، مخصوصا تویی که داری این پست رو میخونی...

پسر منم نزدیک سه سالش تولد بردمش اصلا از این حرفا نداریم...بنظرم هیچی نخر فقط توضیح بده کجا میری چه خبره ...چطور از بی توجهی ضربه خورده واس قابل درک نیست...توجه رو فقط بابد پدر مادر ب بچه داشته باشن از دیگران توقع توجه ندارم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
عزیزم غصه نداره شما هم یک کادو یادوتا هرچی تونستی برابچت بگیرکادوکن اونجابده تابفهمن دوستنداری ناراح ...

میدونم اگه چیزی هم براش بگیرم یک چیز بهتر ببینه دیگه ماله خودشو دوست نداره

من تا الان تولد براش نگرفتم. 

خب امسال براش یه تولد خوشگل بگیر. کلی هم عکس بگیر بزرگ شد نگاه کنه و کیف کنه. اصلا حساسش نکن نسبت به خوشحالی دیگران. اگه ناراحت شد بهش بگو نوبت تولد تو هم میرسه و کلی کادو میگیری.

در شب کوچک من، افسوس...باد با برگ درختان میعادی دارد...در شب کوچک من دلهره ی ویرانیست
پسر منم نزدیک سه سالش تولد بردمش اصلا از این حرفا نداریم...بنظرم هیچی نخر فقط توضیح بده کجا میری چه ...

همه باهاش بازی میکردن. هرروز میومدن میدیدنش ولی یکی یکی رابطه ها کم تر شد. مادر شوهر خودم طبقه بالاست نزدیک دو ماه بود بچمو ندید. چون نوه دختریش به دنیا اومد و همش پیششه. پسر من نصف روز بالا بود.

همه باهاش بازی میکردن. هرروز میومدن میدیدنش ولی یکی یکی رابطه ها کم تر شد. مادر شوهر خودم طبقه بالاس ...

پسر منم مشابه همین شرایط ولی نه ما انقققد روابط نداریم ک بخواد روش اثر بزاره ...خونه هر دو طرف فقط هفته ایی ی بار میریم...گاهیی کاری داشته باشم میش مادرم میزارم داداشم لب تاب میاره بازی میکنه شاید بگم ماهی ی بار...بیشتر خودم مسولشم کلاس میبرمش استخر میبرمش انواع خانه بازی و پارک..‌.تو کلاس بارها شده جشن تولد گرفتن کادو اوردن باز کردن اصلا کاری نداره ...ی مدت میگفت منم شمع فوت کنم ک باهاش حرف زدم مربیشم باهاش حرف زد اوکی شد....حتما هم واسش جشن تولد بگیر تم براش بزار همه رو دعوت کن چون گفتی اصلا نگرفتی..

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.