2777
2789
عنوان

گوش درد پسرم😢😢خواهش میکنم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 34068 بازدید | 20 پست
اخه الان داره ازیترو مایسین میخوره با این وجود میتونه عفونتش شدید بشه؟

بله هر امکانی وجود داره. حداقل دکتر بردنش که ضرر نداره. یه دکتر عمومی هم میتونه تشخیص بده. من خودم گوش درد گرفتم بعد یه امپول زدم خوب شدم ولی باور کن چنان گوش دردم شدید بود که دلم میخاست زمینو گاز بگیرم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
بله هر امکانی وجود داره. حداقل دکتر بردنش که ضرر نداره. یه دکتر عمومی هم میتونه تشخیص بده. من خودم گ ...

الان خوابید یه نیم ساعتی تا بیمارستان فاصله دارم اون یکی بچمم خوابه نمیدونم چکار کنم خواهش میکنم دعا کنید لا اقل تا صبح اروم بمونه الان نمیدونم چجوری جلو اشکام رو بگیرم خواهش میکنم دعاکنید😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خوابید یه نیم ساعتی تا بیمارستان فاصله دارم اون یکی بچمم خوابه نمیدونم چکار کنم خواهش میکنم دعا ...

حالا نگران نباش. یه چرک خشک کن اقلا بهش بده. 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
میگم که داره ازیترو میخوره .یه سوال دیگه اخه میشه گوشدرد تا قبلش هیچ علائمی نداشته باشه یدفعه اینقدر ...

آره عزیزم. برا من وحشتناک بود. طوری که یادمه یهو شروع شد همزمان با پخش سریال مورد علاقه بابام. فکر کن بابام ۵ دقیقه گفت بزار ببینم چی میشه من از درد داشتم غش میکردم. سریع رفتیم کلینیک . البته حالا که داره چرک خک کن میخوره خیلی نگران نباش خطر انچنانی براش نداره ولی فردا ایشالا صبح حتما ببرش