2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درد سینه شکمم باد کرده بود اخلاقم گند شده بود لکه بینی داشتم

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂

آها تا ناهار میخوردم پنج دیقه بعدش ضعف میکردم😊

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂

من همیشا قبل پریود درد داشتم اون ماه نداستم سینم یکم حساس شده بود یه هفته قبلشم ضعف داشتم

ب علائم نمیشه خیلی تکیه کرد شاید همون درد سینه فقط ولی چون با علائم پریود مشترکه نمیشه گف حامله ای تا عقب ننداختی

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

ببخشید استارتر سوالمو اینجا مطرح میکنم دوستانی ک تو هفته ۱۰ هستین ترشح سفید ک مانند خلط باشه یا چ جوری بگم مثل چسب خشک شده رازی باشه داشتین طبیعی یا نه

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
ببخشید استارتر سوالمو اینجا مطرح میکنم دوستانی ک تو هفته ۱۰ هستین ترشح سفید ک مانند خلط باشه یا چ جو ...

شیاف مصرف میکنی؟

نه گاهی دارمش اما  امروز ۲بار تکرار شد یبار صبح یبار الان البته نرم هستن

نمیدونم والا ولی من چون شیاف استفاده میکنم صبح پامیشم همینا رو تو لباس زیرم میبینم که همون شیافه که برمیگرده یکمش