2777
2789
عنوان

از ازدواج سنتی متنفرم چون !!!

1663 بازدید | 41 پست

از ازدواج سنتی متنفرم چون یه مراسم سوری الکیه ،باهات مثل یه چیز بی ارزش رفتار می کنند فقط قیافه اندام ،هرکی منا می بینه می گه چرا ازدواج نمی کنی واقعا نمی دونم چه گیریه .....واقعا عیب وایراد ندارم .....من بعد این مرسمات مسخره چیزی جز عصاب خوردی چیزی ندارم .....اهل دوستی نیستم ،....از این معرفی بازیا خسته ام ....انگار بیشتری از سر تفریح می یان شدم وسیله سرگرمی .....بفهمید چی می گم....خیلی هاتون درک نمی کنید ...دوست دارم کسی منو می خواست بعد اشنایی از طریق خانواده ....به خدا فهمیدم ازدواج 80درصدش تو دستای خداست ولی چرا خدا نباید بخواد 

از پذیرش درخواست دوستی آقایان معذوریم 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقيقا نظرم اينه

خواهرم از خواستگاري تا عقد پونزده روز كشيد و اين يعني فاجعه

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

سنتی یعنی از قبل دختر و پسر خودشون با هم آشنا نباشن

نه که بدون آگاهی ازدواج کنن!!!

تو ازدواج سنتی هم حداقل چند ماه دختر و پسر باید با هم آشنا بشن منتها زیر نظر خانواده ها

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
منم دقيقا نظرم اينه خواهرم از خواستگاري تا عقد پونزده روز كشيد و اين يعني فاجعه

واسه من از خواستگاری تا عقد یه روز طول کشید ثمرش عشقه همه یکی نیستن ازدواجمم کاملا سنتی

هیچوقت فصل اول زندگی خود را با فصل بیستم زندگی دیگران مقایســـه نکنید

من درکت میکنم ولی نمیتونم چیزی بگم . چون چیزی واسه گفتن ندارم منم یکی ام مثل خودت . نمیتونم بهت بگم از خدا بخواه چون حرف چرتیههه . فقطططط میتونم از ته دلم ارزوووو کنم واست بهتریناااا اتفاااق بیوفته . منم دلممم یه مرررررد میخوااااااد خدا نصیب هممون کنه الهی 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

یه خانومی هم الان تاپیک زده بود مادر پسر میاد دیگه ادامه پیدا نمی‌کنه. خود پسر نیاد صحبتی نشه و مادر بیاد ببینه و بره ناجوره. اصلن نباید راه داد اینا رو

دختر کوچولوی بزرگ

بحث کالا در نظر گرفتن زن توی اینجور مواقع خیلی حال به هم زنه بدتر اون که بخش زیادی از این تفکر رو خود ما زنا داریم ادامه میدیم

ولی در کل ازدواج سنتی یه شوخی بزرگه شناخت هم هرگز توی چنین رفت و آمد هایی حاصل نمیشه

واسه من از خواستگاری تا عقد یه روز طول کشید ثمرش عشقه همه یکی نیستن ازدواجمم کاملا سنتی

منم نگفتم خواهرم وضعش بده ولي خب بنظرم اشتباهه

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

سنتی یعنی از قبل دختر و پسر خودشون با هم آشنا نباشن نه که بدون آگاهی ازدواج کنن!!! تو ازدواج سنتی ...

کاااش تو همه جااا این موضوع جا بیوفته 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم