از ازدواج سنتی متنفرم چون یه مراسم سوری الکیه ،باهات مثل یه چیز بی ارزش رفتار می کنند فقط قیافه اندام ،هرکی منا می بینه می گه چرا ازدواج نمی کنی واقعا نمی دونم چه گیریه .....واقعا عیب وایراد ندارم .....من بعد این مرسمات مسخره چیزی جز عصاب خوردی چیزی ندارم .....اهل دوستی نیستم ،....از این معرفی بازیا خسته ام ....انگار بیشتری از سر تفریح می یان شدم وسیله سرگرمی .....بفهمید چی می گم....خیلی هاتون درک نمی کنید ...دوست دارم کسی منو می خواست بعد اشنایی از طریق خانواده ....به خدا فهمیدم ازدواج 80درصدش تو دستای خداست ولی چرا خدا نباید بخواد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهرم از خواستگاري تا عقد پونزده روز كشيد و اين يعني فاجعه
مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریمخب ماشین رو خریدیم موند خونه
من درکت میکنم ولی نمیتونم چیزی بگم . چون چیزی واسه گفتن ندارم منم یکی ام مثل خودت . نمیتونم بهت بگم از خدا بخواه چون حرف چرتیههه . فقطططط میتونم از ته دلم ارزوووو کنم واست بهتریناااا اتفاااق بیوفته . منم دلممم یه مرررررد میخوااااااد خدا نصیب هممون کنه الهی
یه خانومی هم الان تاپیک زده بود مادر پسر میاد دیگه ادامه پیدا نمیکنه. خود پسر نیاد صحبتی نشه و مادر بیاد ببینه و بره ناجوره. اصلن نباید راه داد اینا رو
واسه من از خواستگاری تا عقد یه روز طول کشید ثمرش عشقه همه یکی نیستن ازدواجمم کاملا سنتی
منم نگفتم خواهرم وضعش بده ولي خب بنظرم اشتباهه
مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریمخب ماشین رو خریدیم موند خونه