2777
2789
عنوان

سوال شرعی،خمس

175 بازدید | 14 پست

اگه پول توسپرده داشته باشی هم خمس تعلق میگیره،اگه داره خب این پول که بعد چند سال هیچی نمیمونه که

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

وقتی خمس یه پولیو میدی دیگه بهش خمس تعلق نمیگیره.دراین حد میدونم.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

@بانوی_بی_نشان  

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خمس یه پولیو میدی دیگه بهش خمس تعلق نمیگیره.دراین حد میدونم.

واقفا اگه اینجوری باشه باز بهتره 

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

بله بعد از رسیدن سال خمسی بهش خمس تعلق می گیره اما برخی مراجع شرایط خاص رو هم در نظر می گیرن. مثلا اگر فرد خانه نداشته باشه و این پول رو به قصد خرید خانه داره پس انداز می کنه، مادامی که خانه نخریده بهش خمس تعلق نمی گیره.

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
واقفا اگه اینجوری باشه باز بهتره 

دوستی که تگشون کردم بهتر اطلاع دارن .

بله بعد از رسیدن سال خمسی بهش خمس تعلق می گیره اما برخی مراجع شرایط خاص رو هم در نظر می گیرن. مثلا ا ...

ب جدای از خونه من اون پولو وام گرفتم واسه اینده ،حالا من بخوام هر سال از روی اون پول بدم خب هیچی نمیمونه

دوستی که تگشون کردم بهتر اطلاع دارن .

مرسی گلم

اینقدر فکرو ذکرم شده ،همیشه استرس دارم واسه اون پول

ب جدای از خونه من اون پولو وام گرفتم واسه اینده ،حالا من بخوام هر سال از روی اون پول بدم خب هیچی نمی ...

به اصل پول فقط یک بار خمس تعلق می گیره و بعد از اون فقط سود متعلق خمس حساب میشه. تا جایی که من اطلاع دارم

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
به اصل پول فقط یک بار خمس تعلق می گیره و بعد از اون فقط سود متعلق خمس حساب میشه. تا جایی که من اطلاع ...

مرسی عزیزم

اگه پس انداز قرض الحسنه گذاشتی که کلا خمس تعلق نمیگیره .

نه عزیزم سود میگیریم ،که روش پول میزاریم قسط میدیم

عزیزم سال خمسیتون رو مشخص کنید.یک بار هم که خمس پولی رو بدید دیگه تا اخر خمس نداره.اون دوستمون هم که نیگن مادامی که خون و .....درست نیست.در ضمن میتونید به دفتر مرجعتون مراجعه کنید وقت بکیرید یا قسطیش کنید

عزیزم سال خمسیتون رو مشخص کنید.یک بار هم که خمس پولی رو بدید دیگه تا اخر خمس نداره.اون دوستمون هم که ...

مرسی گلم