2777
2789

یه جور سنگ هست دیگه

باید ببرینش دکتر مجاری ادرار کودکان

خطرناک نیس

اگه عفونت با مورد دیگه ای نداره

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=78609926]یه جور سنگ هست دیگه باید ببرینش دکتر مجاری ادرار کودکان خطرناک نیس اگه امروز دکترش ن ...

برا چی رفته سنو بس

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️

نه خطرناک نیست اگه کل سنو نرمال باشه

سلام خوبین شما ببخشید چطوره حال کودکتون؟ پسرمنم همین وضع رو داره

سلام بچه منم داره تورو خدادمن امروز نصب کردم خصصو۱ی بلد نیسم خاهش میکنم بم پیام بدین ازتون سوال دارم بچتون چند ماهشه کی فهمیدین

سلام بچه منم داره تورو خدادمن امروز نصب کردم خصصو۱ی بلد نیسم خاهش میکنم بم پیام بدین ازتون سوال دارم ...

سلام 

بچه من الان ۴سالشه

خداروشکر فعلا مشکلی نبوده

بچه شما چیه مشکلش؟