2777
2789

لطفا بگین خواهرا من شهرستانم میخام بیام تهران

و اینکه اگه شهر دیگه هم میشناسین معرفی کنین 

ممنونم از مجبتتون ک جواب میدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته ی قبل آقا بزرگ بودم. اگر حساس نیستی که حتما وسایل نی نی مارک فلان باشه و اینجور حرفا خیلی جای خوبیه واسه خرید.. همه چیز رو میتونی از همونجا بخری و قیمت هاش واقعا عالیه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
اره عزیزم منم خیلی شنیدم مرسی بازم  لنظرت همه پولمو ازونجا بگیرم یا ازجاهای متفاوت بگیرم

وقتی قیمتا خوبن کیفیت خوبه دیگه چرا چندجا بری ... اگه چیزی باب میلت نبود ازجای دیگه بخر...  

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
شما تا حالا خرید کردی ازونجا عزیزم؟

نه متاسفانه خواستم خرید کنم فقط حظوری بود... عضو کانالش بودم

منم شهرستانم  رفتم تهران سیسمونی خریدم ولی از برنامه دیوار جایی پیداکردم و آدرس گرفتم و رفتم ,  اصلا بلدنبودم 

بعدش که سیسمونی آقا بزرگ دیدم گفتم کاش کسی بود اونجارو بهم معرفی میکرد... 

نه متاسفانه خواستم خرید کنم فقط حظوری بود... عضو کانالش بودم منم شهرستانم  رفتم تهران سیسمونی ...

عزیزم ماهم تازه میخایم مغازه بزنیم سودش خوبه ؟میشه راهنماییم کنی

نه متاسفانه خواستم خرید کنم فقط حظوری بود... عضو کانالش بودم منم شهرستانم  رفتم تهران سیسمونی ...

راستی چقدر میتونیم سود بزنیم و اینکه چجوری میان چکمون میکنن اگه گرون فروشی کنیم ؟

عزیزم ماهم تازه میخایم مغازه بزنیم سودش خوبه ؟میشه راهنماییم کنی

وای فکرکنم اشتباه متوجه شدی... 

من سیمسونی واسه بچم خریدم نه اینکه مغازه دارم ...😄