2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت درسونوی ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 28 پست
اره چندروزپیش رفتم.دکتر یوسف زئی

خوب بود راضی بودی.؟ راستش منم ان تی رویان رفتم.. نمی‌خواستم برم فقط به خاطر اینکه نصف دلیری میشد رفتم.. دلیری میشد 500 اینجا 250

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بود راضی بودی.؟ راستش منم ان تی رویان رفتم.. نمی‌خواستم برم فقط به خاطر اینکه نصف دلیری میشد رفت ...

فکرکنم خوبه کارش.البته چندوقت دیگه معلوم میشه ببینم درست گفته بهم یانه...

دلیری کجاست نشنیدم تاحالا؟

💜عشقا لطفا خواهشا لایکم نکنید💖
فکرکنم خوبه کارش.البته چندوقت دیگه معلوم میشه ببینم درست گفته بهم یانه... دلیری کجاست نشنیدم تاحالا ...

دلیزی رو من از همینجا پیدا کردم تعریفشو کردن که کاربلده و.. دستگاه هاش دقیقه... جاش تو خ ابوذر 

شما چی راضی بودی؟ جنسیتوبهت گفت؟

به من گفت الان که معلوم نیست اصلا.. ولی چند دقیقه بعد که نواه کرد چون دوقلو بودن فقطط یکیشو برگشت گفت پسر.. ولی باز جوری نگفت که بفهمم حتمیه.. اون یکی رم نگف